Értetlenül áll a történések előtt a Gáspár család feje: a NAV elárverezi a bútoraikat, amiket a családi otthonban bárki megnézhet és meg is vehet.

Jacuzzi 7 millió, bárpult 800 ezer forint - így keződik az árverésre bocsátott bútorok listája -  tudta meg a Blikk.

Nagyjából 10 millió forint értékben lehet majd bútorokat vásárolni Gáspár Győző és családja otthonában december 7-én. Óriási tartozása miatt döntött úgy a hatóság, hogy ehhez az eljáráshoz folyamodik. Lefoglalták a konyhabútort, gépekkel, de még a bőrkanapét is.

Győzike értetlenül áll a dolog előtt, állítja, hogy amiket elárvereznek, azok nem is az ő értékeik, hanem minden nagyobbik lányuké, Eveliné.

Gáspár Győző bútorait árulja a NAVForrás: Instagram/gaspargyozo

"A lakás és a benne lévő bútorok nem is a miénk, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk. Én már nem értem, hogy mit akarnak tőlünk, ennél jobban nem lehet már minket megalázni. Ha elveszik a bútorainkat, akkor mi majd visszaszerezzük a bíróságon" - magyarázta Győző.

"Amit most próbálnak behajtani ügyfelemen, az közigazgatási eljárásban történik, 40 millió forintnyi adósság miatt. Bár fellebbeztünk a Kúriánál, a NAV ennek ellenére árverést hirdet, s szeretné pénzzé tenni Gáspár Evelin tulajdonát, ugyanis övé az ingatlan, amelyben a szülei élnek, az összes ingósággal együtt. A NAV-nak a Kúria döntésére kellene várnia, ugyanis ha felmentik ügyfelemet, akkor mindent vissza kell szolgáltatniuk. Korábban 11 kiló aranyat foglaltak le mintegy 40 millió forint értékben, természetesen azt is vissza kell adniuk" - mondta a család ügyvédje, dr. Szilágyi Roland.