Robbie Williams gyerekek Ayda Field
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams nagyon büszke két gyermekére, azonban ritkán mutat róluk videót, vagy fotókat a közösségi oldalkon. Felesége azért kicsit többet posztol, ő készítette ezt a nagyon cuki, friss videót is!

Robbie Williams énekesnek és Ayda Field színésznek két gyermeke született. Kislányuk, "Teddy" Rose ötéves, míg öccse Charlton "Charlie" Valentine, októberben lett hároméves. Az énekes rettentően büszke gyermekeire, akikhez több dalt (Go Gentle, Charlie's song) is írt.

Robbie Williams koncert, Groupama Aréna, Budapest, 2017 Fotó: Polyák Attila - Origo

Koncertjein mindig elmondja, hogy bár sokszor félresiklott az élete, a legfontosabb számára az, hogy Teddy és Charlie boldogok legyenek, higgyenek magukban és ne másoknak akarjanak megfelelni. Ezért is írta a Love my Life című dalt, amit mindig a csemetéinek énekel a fellépésein. Hogy ez mennyire fontos számára, azt most egy videó is megerősíti, amin Williams két gyermekével ezt a dalt énekeli. Nézzétek csak!

I love my life ❤️

Robbie Williams (@robbiewilliams) által megosztott bejegyzés,

Ilyen gyönyörű menyasszony volt Serena Williams: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171119-ilyen-volt-serena-williams-eskuvoje.htmlÖsszeházasodott Serena Williams és Alexis Ohanian. A ceremóniát New Orleansban tartották. CsaládOrigoAz emberek 27%-a ezzel csalja meg a párjáthttp://www.life.hu/csalad/20171029-a-megcsalas-leggyakoribb-oka.htmlA megcsalás mindig szörnyű dolog, de egy friss kutatás szerint az emberek 27%-a vele csalja meg a párját. Család--Bombera Krisztina: "Az udvarlásnak és erőszaknak semmi köze egymáshoz"http://www.life.hu/csalad/20171021-bombera-krisztina-kifakadt-a-szexualis-zaklatasok-miatt.htmlBombera Krisztina reagált Hont András cikkére a Facebook-oldalán. A műsorvezető pontokba szedve ment végig a szexuális zaklatásokról szóló íráson. Család--Öt év után szakított pasijával Tyra Bankshttp://www.life.hu/csalad/20171008-ot-ev-utan-szakitott-tyra-banks-es-erik-asla.htmlTyra Banks modellből lett műsorvezető és Erik Asla öt évig voltak együtt. Ám a 43 éves Banks mostantól egyedülálló anyuka. Család--„Imádom, ha az unokám anyukájának néznek a játszótéren" – Ivett, a 41 éves nagymamahttp://www.life.hu/csalad/20170825-ivett-a-41-eves-nagymama.htmlBeke Ivett feltűnő, nagyon csinos hölgy, akiről nem sokan gondolják, hogy már betöltötte a negyvenet, azt pedig pláne nem nézik ki belőle, hogy büszke nagymama. Néhány éve még a legismertebb férfimagazinok címlapján is szerepelt, most pedig a TV2 visszatérő sikerműsorában, az Áll az alku!-ban próbálja meg felduzzasztani a családi kasszát. CsaládOrigoÖrdög Nóra lányával szerepel majd a tévébenhttp://www.life.hu/csalad/20170826-ordog-nora-uj-musorairol-beszelt.htmlA Blikknek adott interjút Ördög Nóra, aki hamarosan a Séfek séfje műsorban lesz látható. A TV2 műsorvezetője mögött mozgalmas időszak van, hiszen még nyáron is sokat forgatott, különböző események háziasszonya volt. Ez azonban nem megy a magánélete rovására, elárulta, hogy rendszeresen randiznak a férjével. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.