Borzasztóan nehéz döntést kellett meghoznia Hadas Krisztának annak idején: terhessége alatt kiderült, hogy a magzata nagyon beteg. A műsorvezető úgy határozott, hogy nem vállalja a babát.

Hadas Kriszta évekkel ezelőtt nagyon nehéz helyzetbe került, ugyanis terhessége alatt szörnyű dolog derült ki: a magzat nagyon betegen fejlődött. Kriszta élete egyik legnehezebb döntéséről Kadarkai Endre műsorában beszélt, elmondta, miét hozta meg a fájdalmas döntést.

Hadas Kriszta elvetette beteg gyermekétFotó: Szabó Gábor - Origo

"Nekem egy nagyon-nagyon, az élettel összeegyeztethetetlen nagyon beteg gyerek fejlődött a hasamban, aki valószínűleg meg sem élte volna a 9 hónapot, vagy ha megélte volna és élve születik, akkor még maximum egy évig él" - mondta a műsorvezető, aki nagyon sokat gondolkozott, de végül az abortusz mellett döntött. Én döntöttem úgy, hogy ezt nem csináljuk. Először is nekem ott volt Sári már 16 évesen. Őt sem akartam leterhelni. Másrészt, én azt gondolom, akkor vagyok őszinte, ha kimondom, hogy nem éreztem magamban ezt az erőt. Tudtam, hogy beteg, nagyon beteg. Akkor én éltem ezzel a lehetőséggel" - mondta Hadas Kriszta.