Így reagáltak a rajongók Szinetár Dóra kisfiára, Benjáminra

Forrás: hot! Magazin -
kisfiú Makranczi Zalán komment Szinetár Dóra Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra kisfia, Benjámin nagyjából 3 hónapja látta meg a napvilágot, a színésznő pedig most a rajongóknak is megmutatta a kicsit: így reagáltak a kommentelők a picire.

Szinetár Dóra 3 hónapja adott életet gyermekének, akiről születésekor kiderült, hogy Down-szindrómás. A színésznő akkor egy interjúban jelentette be a helyzetet, amit az emberek vegyes fogadtatásban részesítettek. Nem mindenki értette pontosan a szülők döntését, sokan bírálták és felelőtlennek nevezték őket, de úgy tűnik, ezek a hangok mára elcsendesültek. Tegnap megmutatta ugyanis a kisfiát a színésznő, és szinte kizárólag pozitív reakciókat kapott.

Szinetár Dóra megmutatta kisfiát Forrás: hot! Magazin
  • "Csodálatos szülők és csodálatos emberek... Dóra kiváló ember, nem is születhetett volna jobb helyre Benjámin!"
  • "Olyan hatalmas szeretetet tartotok a karotokban, ami nem minden szülőnek adatik meg. <3 gyönyörű a kicsi lelke és szívében lakó mérhetetlen szeretet. legyetek nagyon boldogok"
  • „Ezt most megkönnyeztem. Nagyon szép dolog vállalni és felnevelni ezt a kis pici babát :) Büszkék vagyunk Rátok!"
  • "Nagyon szépek vagytok, és ez a kis angyal a kezedben egyszerűen gyönyörű. Ő egy igazi kis ajándék, legyetek mindig ilyen boldogok!"
  • "Mindig szerettem Dórát, mint színészt, énekest, művészt, embert. És most még jobban szeretem, hogy életre hívta ezt a kicsi embert, egy kicsi csodát"

A rengeteg pozitív hozzászólás között szinte egyáltalán nem volt bántó komment, vagy kritika. Egyetlen ember sajnálta csak a kisbabát, de őt gyorsan elintézték Dóra követői.

Szegény kicsi"

- írta egy kommentelő, a többiek azonban figyelmeztették a színésznőt, hogy ne foglalkozzon az ilyen és hasonló hozzászólásokkal, hiszen a babájuk gyönyörű, a családjuk pedig boldog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.