Egy rókaprémnek tűnő sapkában kapták lencsevégre Katalint - robbant az internet

Katalin hercegné Vilmos herceg Kensington-palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant az interneten a hír, hogy Katalin hercegné valószínűleg valódi rókaszőrme sapkát viselt Svédországi utazása során. De vajon mi az igazság?

Vilmos herceg és Cambridge hercegnője Svédországban tett látogatása során a jéghokit is kipróbálták, azonban a szemfüles internetezők figyelmét felkeltette Katalin sapkája. Kinyomozták ugyanis, hogy a sapka megszólalásig hasonlít arra, amit Harvey Nicols tervezett, hacsak nem ugyanarról a fejfedőről van szó. A baj csak az, hogy ennek a sapkának a bojtja 100 százalék rókaprémből készült.

A Mirror szerint a Kensington-palota is reagált a 6 hónapja állapotos hercegné ügyében. Azt mondták, hogy az ominózus sapka műszőrméből készült.

A Hello! magazin egyik cikkében is olvashatunk arról, hogy Katalin hercegné és Beyonce közös pontja egy nem mindennapi divattervező, Eugenia Kim. A cikkben szereplő fotón épp ebben, a tervezőnő által megálmodott sapkában láthatjuk Katalint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.