Oscar 2018: a legjobb és legrosszabb sminkek a gáláról

Oscar-gála szépségápolás smink Oscar 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon színes és izgalmas volt a 90. Oscar-gála. Voltak, akik kifinomult eleganciával adóztak a neves rendezvény előtt, de voltak jó páran, akik kissé közönségesre vették a figurát. Nézzük meg közelebbről a legjobban és a legrosszabbul sikerült sminkeket!

A legszebb sminkek

  • Emily Blunt

Tökéletes ruhaválasztása, elegánsan visszafogott frizurája, és harmonikus sminkje fenséges látványt nyújtott a vörös szőnyegen. A lágy alapozás és a rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkített orcái üdítő látványt nyújtottak. Szemöldökének színét harmonikusan hajszínéhez igazította, amit szépen kifésült, így természetes lett a kinézete. Szemfestéséhez bézs és a mauve árnyalatú színeket használt, amelyek friss tekintetet eredményeztek. A mélyítővonalon finoman érzékelt halvány rózsa és a szofisztikált, fekete tusvonal kiemelte, a fekete szempillaspirál megkoronázta szemét. Ajkának üdeségéhez hamvas rózsa árnyalatú, matt ajakrúzst választott, ami keretbe foglalta gyönyörű megjelenését.

Emily Blunt Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison
  • Zendaya

A legszebb füstös szem az Oscar-gálán, továbbá a legszebb alapozás és arckontúrozás, amit a vörös szőnyeg látott. Szemöldöke szépen megformázott és finoman hangsúlyozott volt. Szemfestése kontúrmentes, gyönyörű satír munka. A leheletnyi arany, a bronz és a hideg barna kombó egy pici feketével megbolondítva fenséges harmóniát teremtett. A természetes magasfényű ajakfény pedig látványos hangsúlyozta ki érzéki ajkát.

Zendaya Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison
  • Emma Stone

Ruhájától eltekintve nagyon dögösen festett a gálán. Fashionista, kifinomult sminkjével trendet csempészet a tradícióba. Egységes szép alapozását a 80-as évekbeli arcpirosítással tette egyedivé. A monokróm trendet alkalmazta, aminek a lényege, hogy a rózsás arcpír megjelent a szemhéjon és összemosva folytatódott az arccsonton. Szemét egy finom, mélykék tusvonallal, illetve természetes hatású fekete szempillaspirállal koronázta meg. Ajkát lágy mályvás rózsás fényes ajakrúzzsal hangsúlyozta. Üdítő látvány volt.

Emma Stone Forrás: FilmMagic/2018 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz

A legrosszabb sminkek

  • Sandra Bullock

Hosszú idő után most végre mesésen nézett ki. Pazar ruhakölteményével, frizurájával picit Chert idézte meg a 70-es évekből. Az alapozása, az arcpír, és a szemfestése is tökéletesen sikerült, amivel elrontotta megjelenését, az a szemöldök. Túl kemény, boszorkányos lett az éles fekete szemceruzától, meg attól, hogy a szemöldökszálakat felfelé fésülte. Az aszimmetrikus ajakfestése e mellett nem is olyan feltűnő, mert egy természetes árnyalatú ajakrúzst használt.

Sandra Bullock Forrás: FilmMagic/2018 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz
  • Blanca Blanco

Közönséges ruhájával hívta fel magára a figyelmet, de szembetűnővé vált a foltos alapozása, a túltolt, rossz arckontúrozása is, amit csak fokozott az éles barna ajakkontúr. Talán legközelebb sikerül...

Blanca Blanco Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Jaxon / Mega
  • Gal Gadot

A gyönyörű színésznő fenséges ruhakölteményben jelent meg a gálán, tökéletes alakja így még szembetűnőbb volt. Sminkje szinte kifogásolhatatlan: tökéletes szemöldökformázás, természetes szemhangsúly, cicásan kifelé fésült szempillák, érzékien szenvedélyes ajkak. Viszont a legnagyobb hibát mégis bezsebelte, az arcszíne ugyanis nagyon elüt a dekoltázsától. Az alapozó ezúttal is szedte áldozatait.

Gal Gadot Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.