Pirner Almának elege lett a lusta nőkből

diéta testmozgás sport edzés Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Almának elege lett azokból a nőkből, akik nem hajlandóak hosszú távon edzeni és diétázni, és villámmódszerekkel akarnak lefogyni.

Pirner Alma anyukaként is remek formában van, rengeteget edz és odafigyel életmódjára. Sokan kérnek tanácsot tőle, hogy hogyan is fogyhatnának le, ő pedig mindig igyekszik segíteni nőtársainak. Most azonban igencsak kiakadt, mert egyre többen keresik meg amiatt, hogy olyan villámmódszereket találjanak, amivel pár hét alatt leadhatják a rajtuk lévő felesleget. A gyönyörű rúdtáncos most a közösségi oldalán akadt ki.

Megmondom őszintén, kezd kicsit elfogyni a türelmem és betelni a pohár... Minden évben ugyanazt csinálják velem végig a nők, ugyanazokkal a kérdésekkel bombáznak, én pedig minden évben tavasszal ugyanazt mondom el, de nem tanulnak belőle.

Mintha a falnak beszélnék. Utána pedig jön a siránkozás, hogy "jaj Alma, nem tudsz valami módszert, amivel gyorsan látványos eredményt érhetek el?

Megőrjítenek a nők!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.