Liptai Claudia vitathatatlanul az egyik legszebb magyar műsorvezető. Ő a bizonyíték arra, hogy 50 kiló felett is lehet ragyogóan kinézni. 

A Borsnak Lánczos Benkő Tímea stylist elárulta azokat a praktikákat, amelyekkel Claut még szebbé varázsolják, amikor hétről hétre a kamerák elé áll. A szakember sorra veszi, hogy mi áll jól Claudiának és persze a hozzá hasonló teltebb hölgyeknek. 

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Egy feltupírozott, magas lófarokba vagy fejteteji kontyba fogott haj nyújtja az arcot. Ugyanígy csalhatunk egy hajba kötött kendővel is. Az arckontúros sminkkel, az arccsont kiemelésével szintén vékonyítható az arc. A válltömés kifejezetten alkalmas arra, hogy a csípő szélességét ellensúlyozza, a tökéletes homokóra-alakot erősítse. A szép dekoltázs nyújtja, s így karcsúsítja a felső testet, egy teltebb hölgy esetében semmiképpen sem szabad bezárni a kebleket. Egy hosszú nyaklánctól is nyúlánkabbnak tűnhetünk. Aki felül telt és alul vékonyabb, a test alsó részére bátran válasszon apró mintákat, a felsőruházat inkább legyen egyszínű. Tévhit, hogy a telt hölgyeknek zsákszerű bő ruhákba kell bújnia. A szép derekat ők is hangsúlyozhatják akár egy széles övvel, ami szintén az áhított homokóra-alakra hívja fel a figyelmet optikailag, de mindenképp szűkített fazonú ruhákkal kell próbálkozni. Egy karcsúsított blézer vagy zakó is segíthet. Claudia általában térdig érő ruhákat hord, ez kitűnő választás. Egyrészt hangsúlyozza a szép lábait, másrészt meg is nyújtja azokat. A nude, vagyis testszínű magas sarkú, de a magas sarkak is úgy általában szintén nyújtják a lábat. A bőrhöz hasonló színű körömcipő úgy láttatja, mintha hosszabb lenne a láb" - mondta el a lapnak a stylist.