Újra a szűzies ártatlanság a trend az esküvői sminkek terén. Nem trendi a mű! Se a műszempilla, se a tetoválás, se a műköröm, se a csillám - csakis a természetesség! Minőségi alapanyagokkal könnyűszerrel kihangsúlyozhatod természetes szépségedet, ha nem akarod szakemberre bízni magad a nagy napon.

Az alapos arctisztítás és hidratálás után tegyél fel a bőrszíneddel harmonizáló tónusú strobing krémet, hogy még ragyogóbb legyen bőröd kinézete. Ezután egy ultrakönnyű szerkezetű alapozóval egységesítsd bőrszínedet. Frissítsd fel a szem alatti területet concealerrel. Hajszíneddel harmonizáló árnyalatú szemöldökporral formázd meg szemöldöködet, majd száliránynak megfelelően fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon, és fixáld le egy áttetsző szemöldökspirállal.

A szemfestéshez válassz földszíneket. Egy irizáló kagylóhéj árnyalatú szemhéjpúdert satírozz a szemzughoz, majd egy tejeskávé-árnyalattal fesd be a szemhéjadat. A szempillák tövét egy mély, hideg barna, matt szemhéjpúderrel élénkítsd. A szempilláidat egy természetes hatású, barnás-fekete színű szempillaspirállal fesd ki.

A szemfestéshez válassz földszíneketForrás: Shutterstock

Krémes, barackos-rózsás árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd az orcákat, hogy egészségtől ragyogóak legyenek, majd szépen masszírozd össze az alapozóval kontúrmentesen. A krémes highlighterrel finoman hangsúlyozd a szemöldökcsontot és az arccsontot is. Ezután fixáld le transzparens púderrel a szem alatti területet és a T-zónát. Az arcod többi részét hagyd természetes fényében ragyogni. Az ajakrúzsok közül válassz barackos vagy rózsás, ártatlanságot idéző, friss árnyalatú, tartós, csókálló ajakrúzst. Ragyogj természetesen!