Az utazóblogger, Ellie Bullen elárulta, hogyan pakol össze utazásai előtt

repülőút poggyász pakolás blogger utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Repülős utazásainkra viszonylag kevés holmit vihetünk magunkkal. Az utazóbloggerek azonban így is képesek mindig feldobni külsejüket és rendre remekül festenek Instagram-fotóikon. Most a 25 éves Ellie Bullen árulta el, mi a titka, hogyan szokott összepakolni utazásai előtt.

Kézipoggyász

„Ne dobd ki az apró, újratölthető kis palackokat, főleg, ha abba 100 ml-nél kevesebb fér, hiszen legközelebb aztán belenyomhatod kedvenc testápolódat vagy kézkrémedet és azt nyugodtan magaddal viheted a repülőre is."

Happiest when on islands and wearing @misterzimi ‍♀️

E L L I E ⋆ B U L L E N (@elsas_wholesomelife) által megosztott bejegyzés,

Feladható poggyász

„Hajtogasd minél kisebbre össze a ruháidat. Ha szeretnél kalapot is magaddal vinni az útra, a kalap belsejét töltsd fel kisebb ruhákkal, hogy ne veszítsen formájából."

Who else is doing #nochella ? in bed from 7:30pm, dreaming of tropical and far away places ☼⋆☾ #maldives

E L L I E ⋆ B U L L E N (@elsas_wholesomelife) által megosztott bejegyzés,

Smink

„BB-krém az, amit mindenhova magammal viszek, hiszen egyszerre hidratáló, fényvédő és alapozó. Emellett jó, ha van nálunk egy szempillaspirál, egy pirosító, egy ajakhidratáló és egy szemhéjárnyaló paletta."

Made it to the desert (and yes, I spelt it right this time ) @visitabudhabi #InAbuDhabi

E L L I E ⋆ B U L L E N (@elsas_wholesomelife) által megosztott bejegyzés,

Ruha

„Mintás ruhát mindig magammal viszek, hiszen az remekül mutat a fotókon. Emellett érdemes bepakolni néhány extra kiegészítőt, napszemüveget, ékszert vagy táskát, ezekkel ugyanis sokkal jobban lehet variálni az egyébként unalmasnak tűnő szettet is" - idézi a lányt a DailyMail.

My brunch buddy since B.B. (before birth )

E L L I E ⋆ B U L L E N (@elsas_wholesomelife) által megosztott bejegyzés,

Meghan Markle és Harry herceg kanadai luxusüdülőben nászutaznak majd: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180529-meghan-markle-es-harry-herceg-kanadai-luxusuduloben-naszutaznak-majd.htmlHarry herceg és Maghan Markle állítólag már kiválasztották, hol is töltik majd a nézesheteket: kanadai luxusüdülőben fognak pihenni. Utazás--Tücsi hihetetlenül gyönyörű szállodában nyaral Balin: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180524-tucsi-hihetetlenul-gyonyoru-szallodaban-nyaral-balin-foto.htmlTücsi Balin élvezi a cosdálatos tájat és ragyogó napsütést, de nem csak a környezet csodálatos, szállodai szobájuk sem hagy kívánnivalót maga után! UtazásOrigoRubint Réka fürdőruhában biciklizik Montenegróban: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180522-rubint-reka-furdoruhaban-biciklizik-montenegroban-foto.htmlRubint Réka Montenegróban nyaralt családjával, onnan posztolt fürdőruhás fotót a celeb: így biciklizett. UtazásOrigoMontenegróban romantikázott Rubint Réka és Schobert Norbi: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180521-montenegroban-romantikazott-rubint-reka-es-schobert-norbi-foto.htmlSchobert Norbiék Montenegróban töltik a hosszú hétvégét, Réka onnan posztolt romantikus fotót: ennyire szeretik egymást Norbival. Utazás--Istenes Bence a magas páratartalomtól szenved a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180518-istenes-bence-a-magas-paratartalomtol-szenved-a-fulop-szigeteken.htmlIstenes Bence közel másfél hónapig a Fülöp-szigeteken forgatja a Survivor legújabb évadát, és most elárulta, hogyan érzi magát odakint. Utazás--Zimány Linda végre eljutott Marokkóbahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180506-zimany-linda-vegre-eljutott-marokkoba-marrakesh.htmlZimány Linda végre eljutott Marokkóba. Régi álma vált ezzel valóra. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.