Zimány Linda végre eljutott Marokkóba

utazás Marokkó Zimány Linda Marrakesh bakancslista
Zimány Linda végre eljutott Marokkóba. Régi álma vált ezzel valóra.

Zimány Linda újabb pipát tehet bakancslistája egyik pontja mellé: végre sikerült eljutnia Marokkóba. A csinos modell Marrakesh-ből jelentkezett be a közösségi oldalán, egy klasszikus marokkói stílusjegyekkel díszített épület előtt pózol. Persze ezúttal is nagyon trendi, követői nem győztek ámulni kifinomult stílusán.

Bucket-list destination ✔️ #marrakech#lamamouina#bucketlist#inlovewithmarrakech#beautifuldestinations#travelgram

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Tolvai Reni hatalmas dekoltázzsal és nyakörvvel bulizott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-tolvai-reni-hatalmas-dekoltazzsal-es-nyakorvvel-bulizott-foto.htmlTolvai Reni dominaszerkóban indult el szórakozni szombat este. TV + SztárokOrigoKirály Viktor szerelme, Anita megmutatta bikinis testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kiraly-viktor-szerelme-anita-megmutatta-bikinis-testet-foto.htmlKirály Viktor szerelme gyönyörű, ezt eddig is tudtuk. Most azonban tökéletes testét is megvillantotta. TV + SztárokOrigoKöllő Babett és férje, András hosszú ideje nem alszanak egy hálószobábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kollo-babett-es-ferje-hosszu-ideje-nem-alszanak-egy-haloszobaban.htmlKöllő Babett elmesélte, hogy mióta a Celeb vagyok! Ments ki innen című műsorból hazajött, kislánya, Milla kizárólag vele hajlandó aludni, annyira megviselte anyukája távolléte. TV + SztárokOrigoÓriásiak lettek Horváth Éva mellei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-oriasiak-lettek-horvath-eva-mellei-foto.htmlA modell teste igencsak megváltozott, mióta édesanya lett. TV + SztárokOrigoMár nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180505-mar-nem-enekel-a-fiesta-egyuttesben-szandi-novere-pintacsi-viki.htmlKedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki. TV + SztárokOrigoÍgy szerezte Rubint Réka a szeme alatt húzódó sérülést: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-igy-szerezte-rubint-reka-a-szeme-alatt-huzodo-serulest-video.htmlA jó megfigyelők észrevehették már, hogy Rubint Réka egyik szeme alatt sérülés látható, ennek eredete derült most ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.