foci vb 2018 Andreas Granqvist Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap világra jött Andreas Granqvist svéd csapatkapitány második kislánya, a sztár azonban nem utazott haza a vébéről a szülésre. A baba és a mama jól vannak, Svédország kiesésével pedig hamarosan együtt lehet az egész család.

Andreas Granqvist lemaradt a szülésről

"Úgy tervezem, hogy a csapattal maradok, teljes erőmmel a szombati meccsre koncentrálok.

Andreas Granqvist Svájc legyőzése után Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A feleségem nagyon erős személyiség, mielőtt elutaztam a világbajnokságra, felkészültünk a helyzetre. Ha lesz rá lehetőségem, hogy gyorsan hazarepüljek, akkor megteszem, de bárhogy is alakuljon, nem hagyom ki a negyeddöntőt" - szögezte le korábban Granqvist, aki végül a szombati nagyeddöntőben 2-0-ra kikapott Angliától.

A csalódás ellenére, hogy a válogatottját nem sikerült az elődöntőbe vezetnie, boldog lehet, hiszen hamarosan magához ölelheti újszülött gyermekét, akiről eddig csak képeket láthatott:

So happy and proud of my wife. Both are healthy and well. ❤️❤️❤️ #worldcupbaby #pappashårfäste

Andreas (@granqvistandreas) által megosztott bejegyzés,

A büszke szülők több fotót is közzétettek már a kislányról. A pici itt a nővérével látható:

Sofie Granqvist posztjaiban folyamatosan bíztatta férjét, és biztosította őt támogatásáról.

Haza kell utazzon a focista, ha gyereke születik?

Andreas Granqvist nem utazott haza a szülésre, az angol Fabian Delph viszont igen. Őt maga Gareth Southgate angol szövetségi kapitány engedte haza, mivel szerinte az életben vannak fontosabb dolgok, mint egy vb-nyolcaddöntő. Jones Knudsen is a vébé alatt lett apuka, neki a csapattársai dobtak össze egy magángépre, hogy a családjával lehessen. De hogy ki döntött jól, és ki hogyan vélekedik a témáról, arra korábbi cikkünkben kerestük a választ, amit ide kattintva érhetsz el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.