Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap világra jött Andreas Granqvist svéd csapatkapitány második kislánya, a sztár azonban nem utazott haza a vébéről a szülésre. A baba és a mama jól vannak, Svédország kiesésével pedig hamarosan együtt lehet az egész család.

Andreas Granqvist lemaradt a szülésről

"Úgy tervezem, hogy a csapattal maradok, teljes erőmmel a szombati meccsre koncentrálok.

Andreas Granqvist Svájc legyőzése utánForrás: AFP/Gabriel Bouys

 A feleségem nagyon erős személyiség, mielőtt elutaztam a világbajnokságra, felkészültünk a helyzetre. Ha lesz rá lehetőségem, hogy gyorsan hazarepüljek, akkor megteszem, de bárhogy is alakuljon, nem hagyom ki a negyeddöntőt" - szögezte le korábban Granqvist, aki végül a szombati nagyeddöntőben 2-0-ra kikapott Angliától.

A csalódás ellenére, hogy a válogatottját nem sikerült az elődöntőbe vezetnie, boldog lehet, hiszen hamarosan magához ölelheti újszülött gyermekét, akiről eddig csak képeket láthatott:

So happy and proud of my wife. Both are healthy and well. ❤️❤️❤️ #worldcupbaby #pappashårfäste

Andreas (@granqvistandreas) által megosztott bejegyzés,

A büszke szülők több fotót is közzétettek már a kislányról. A pici itt a nővérével látható:

Sofie Granqvist posztjaiban folyamatosan bíztatta férjét, és biztosította őt támogatásáról.

Andreas Granqvist első kislányával"Forrás: Instagram/granqvistandreas "
Haza kell utazzon a focista, ha gyereke születik?
Andreas Granqvist nem utazott haza a szülésre, az angol Fabian Delph viszont igen. Őt maga Gareth Southgate angol szövetségi kapitány engedte haza, mivel szerinte az életben vannak fontosabb dolgok, mint egy vb-nyolcaddöntő. Jones Knudsen is a vébé alatt lett apuka, neki a csapattársai dobtak össze egy magángépre, hogy a családjával lehessen. De hogy ki döntött jól, és ki hogyan vélekedik a témáról, arra korábbi cikkünkben kerestük a választ, amit ide kattintva érhetsz el.