Harminckét éve halt meg a szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea

Forrás: tvmusor.hu -
öngyilkos öcs öngyilkosság Molnár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminckét évvel ezelőtt halálos adag szívgyógyszert vett be a magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla. Nem akart meghalni, kísérlete segélykiáltás volt, de életét nem tudták megmenteni. Öccse szerint azonban nem halt meg a királynő.

A sokak által vágyott hírnév tette tönkre Molnár Csilla Andreát, aki mindössze 16 évesen jelentkezett a hosszú évek után először megrendezett magyar szépségversenyre 1985-ben. Ő lett a királynő, de csak a címet kapta meg, a vele járó, illő bánásmódot sosem. Pusztán üzleti érdekek motiválták a verseny szervezését, és Csillában is csak ezt látták. A fiatal lánynak hamar fel kellett nőnie, de nem bírta az ismertséggel járó pletykákat, azt, hogy kihasználják és nem lehet szabad élete.

Harminckét éve távozott Molnár Csilla "Forrás: tvmusor.hu "

Nem akart meghalni, csak segítségért kiáltott akkor, amikor 1986. július 10-én bevett egy nagy adag apjának felírt szívgyógyszert családi házuk emeleti szobájában. A földszintre támolyogva segítséget kért édesanyjától, azt mondta, nem akar meghalni. Sajnos hiába hívták egyből a mentőket, hiába érkezett gyorsan a segítség, Csilla életét már nem tudták megmenteni.

Öccse szerint azonban nem halt meg a szépségkirálynő, azt állította egy évekkel korábban adott interjúban, hogy véletlenül találkozott egy nővel külföldön, akit a nővérének vélt. "Az utcán konfliktusba keveredett, nekem kellett megvédenem őt" – jelentette ki. Attila többek közt azzal próbálta alátámasztani elméletét, hogy annak idején csak néhány pillanatra látta a nővérét a koporsóban, és nem hiszi, hogy őt temették el Kaposváron. Nem volt egyedül Molnár Csilla öccse ezzel az elmélettel, a Tolna megyei Pincehelyen élt dr. Tóth László polgármester, aki szintén hitt abban, hogy a szépségkirálynő él.

Megtalálták az áprilisban vízbe fulladt rapper, Kenny Mukendi holttestéthttp://www.life.hu/kult/20180626-megtalaltak-az-aprilisban-vizbe-fulladt-rapper-kenny-mukendi-holttestet.htmlA 22 éves angol rapper áprilisban vetette magát vízbe, Rio De Janeiro környékén, ahová azért érkezett, hogy beindítsa karrierjét. Kult--Valószínűleg öngyilkos lett Carlos Lopez Jr. televíziós színészhttp://www.life.hu/kult/20180626-valoszinuleg-ongyilkos-lett-carlos-lopez-jr-televizios-szinesz.htmlVasárnap este hunyt el Carlos Lopez Jr. 35 évesen: úgy tudni, önkezével vetett véget az életének. Kult--Elhunyt Tab Hunter hollywoodi színészhttp://www.life.hu/kult/20180710-elhunyt-tab-hunter-hollywoodi-szinesz.htmlAz 1950-es évek ikonikus hollywoodi színésze, Tab Hunter elhunyt a lábában kialakult vérrög okozta szívroham következtében. A színészt párja, Allan Glaser gyászolja. Kult--60 éves lett a hollywoodi legenda: Kevin Bacon legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20180707-60-eves-lett-a-hollywoodi-legenda-kevin-bacon-legfontosabb-szerepei.htmlMa ünnepli 60. születésnapját az a mozisztár, aki olyan sokféle filmben és sokféle szerepben volt már látható az évtizedek során, hogy arra külön játékot is kitaláltak Amerikában: egy tetszőleges színésztől maximum 6 lépésben (közös filmek révén) el kell jutni Kevin Baconig. A sokféléből kiválogattuk a legemlékezetesebbeket! Kult--Öngyilkos lett a Chicago színésze, Jeff Loeffelholzhttp://www.life.hu/kult/20180708-ongyilkos-lett-a-chicago-szinesze-jeff-loeffelholz.htmlÖsszeomlott lelkileg Jeff Loeffelholz, a New York-i Broadway színésze, miután a Chicago című darab producerei megalázták.KultThinkstock5+1 időutazó film és sorozat, ami segít kilépni a mindennapi körforgásbólhttp://www.life.hu/kult/20180703-idoutazos-filmek.htmlNéha te is úgy érzed, hogy most azonnal bezárnád magad mögött az ajtót, és elmennél? Mindent megadnál egy kis kikapcsolódásért, legszívesebben elutaznál a hegyekbe vagy a tengerpartra, de akár más korokba is, a lényeg, hogy messze mindentől, ami megszokott. Ha a körülmények nem is teszik lehetővé, hogy ezt megtedd, ne keseredj el, összegyűjtöttük a legjobb időutazós filmeket és sorozatokat, amelyek pillanatok alatt segítenek kilépni a hétköznapokból, és új kalandok felé kalauzolnak. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.