Stohl András nem tudja összeegyeztetni karrierjét a családdal

Fotó: Polyák Attila - Origo -
feleség Stohl András család baleset karrier gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy gyermek édesapja Stohl András színész. Rengeteget dolgozik: játszik, műsort vezet. Most arról vallott, hogy nehéz számára a munka és a család frontján is helytállni. 

Néhány évvel ezelőtt súlyos közúti balesetet okozott Stohl András, ám a szakma és családja is visszafogadta. Két felnőtt lánya van első házasságából, Luca és Rebeka. Volt párjával, Ancsikával pedig két közös gyermekük van: Franciska és Andriska.

A színészt most arról kérdezte a Story magazin, hogyan tudja összeegyeztetni a munkát és a családi életet, hiszen sokat dolgozik, játszik és műsort vezet.

Stohl András a család és karrier összeegyeztetéséről mesélt Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nem tudom, hogy jó apa vagyok-e. Azt sem tudom, hoyg a lányaim büszkék-e rám vagy a munkámra, hiszen a karrierem a családom rovására megy. Nekem nem megy az, hogy minden fronton helytálljak, hogy egyszerre teljesítsek a munkában és családapaként. Ez egy rendkívül nehéz konfliktus az életemben" - mondta a lapnak Stohl.

A színész boldog kapcsolatban él párjával, Vicával. Azt mondja: bölcsebb és megfontoltabb, mint ő, így nem történhet olyan, amit meg ne beszélnének egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.