Négy gyermek édesapja Stohl András színész. Rengeteget dolgozik: játszik, műsort vezet. Most arról vallott, hogy nehéz számára a munka és a család frontján is helytállni. 

Néhány évvel ezelőtt súlyos közúti balesetet okozott Stohl András, ám a szakma és családja is visszafogadta. Két felnőtt lánya van első házasságából, Luca és Rebeka. Volt párjával, Ancsikával pedig két közös gyermekük van: Franciska és Andriska. 

A színészt most arról kérdezte a Story magazin, hogyan tudja összeegyeztetni a munkát és a családi életet, hiszen sokat dolgozik, játszik és műsort vezet.

Stohl András a család és karrier összeegyeztetéséről meséltFotó: Polyák Attila - Origo

"Nem tudom, hogy jó apa vagyok-e. Azt sem tudom, hoyg a lányaim büszkék-e rám vagy a munkámra, hiszen a karrierem a családom rovására megy. Nekem nem megy az, hogy minden fronton helytálljak, hogy egyszerre teljesítsek a munkában és családapaként. Ez egy rendkívül nehéz konfliktus az életemben" - mondta a lapnak Stohl. 

A színész boldog kapcsolatban él párjával, Vicával. Azt mondja: bölcsebb és megfontoltabb, mint ő, így nem történhet olyan, amit meg ne beszélnének egymással.