Van, ahol az esküvő előtt hízókúrára fogják a menyasszonyt: Mauritániában a kövér nő a szép

"Forrás: Thinkstock " -
kövér esküvő hízás Mauritánia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvő előtt általában minden menyasszony elkezdi látogatni lelkesen az edzőtermeket, hogy minél tökéletesebbek legyenek a nagy napon. Nem mindenhol az azonban a cél, hogy a nő minél karcsúbb és kecsesebb legyen, Mauritániában például a kövér nő mehet csak férjhez.

A világ számos részén a nők az esküvőjük előtt kemény fogyókúrába kezdenek, és alapvetően a mindennapjaikban is arra törekszenek, hogy ne hízzanak el, ám van egy ország, ahol éppen az ellenkezője a cél. Mauritániában akkor számíthat kérőre egy nő, ha kövér, ezért már egészen kislánykorban elkezdik a hízlalást.

Van, ahol a hízás a cél "Forrás: Thinkstock "

A gyerekek – amennyiben lányok – felügyelet mellett esznek, egy szolga csak arra figyel, hogy elfogyasszák a megfelelő mennyiségű ételt, minél többet, annál jobb. Kegyetlenül sok kalóriát visznek be egy nap, de nem állhatnak meg, és hányni sem szabad. Az ottani nők egyetlen életcélja ugyanis a házasság, és a vékony nőknek nem jut vőlegény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.