Sirokai Diána plus size modell retusálás nélküli fotón mutatta meg magát

retusálás narancsbőr Sirokai Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar plus size modell megmutatta testét azért, hogy mások se szégyelljék tökéletlenségüket: ő jól érzi magát a bőrében, és mindenkit az önelfogadásra buzdít. 

Sirokai Diána plus size modell bátran vállalja gömbölyű idomait és narancsbőrét azért, hogy mások is így tegyenek. A magyar modell szerint itthon a nők nem tudják elfogadni magukat, ezen próbál segíteni. Fotóinak hatására mások is képesek elfogadni saját tökéletlenségüket. Persze régen benne is voltak görcsök, az iskolában is sokszor bántották, de egyszerűen úgy döntött, hogy ezentúl szeretni fogja magát, azóta pedig nem is foglalkozik mások véleményével.

D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

„Szerintem a nők egymással versenyeznek. Soha nem a pasiknak öltözünk fel" – osztotta meg véleményét Diána. „Megy ez az akaratunkon kívüli versengés, amit nem kéne, mert mindig lesz valaki, akit jobbnak látunk önmagunknál. Ez az, amit abba kellene hagyni. Nem szabad magadat hasonlítani más nőhöz" - árulta el a Mokkában a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.