A héten a velencei filmfesztiválról Torontóba repültek a filmesek, most ugyanis itt tartják a nemzetközi filmfesztivált. A legtöbb vörös szőnyeges esemény itt volt, de néhány divathoz kapcsolódó rendezvényen is megjelentek kedvenc sztárjaink, akiknek ezúttal a fekete és a fehér volt a kedvenc színe. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb ruháit!

  • Nicole Kidmant többféle ruhában is láthattuk Torontóban, egy fekete és egy világos nadrágkosztümös outfitet is bemutatott. Annyira csodásan mutatott mindkét szettben, így még nehezebb elfogadnunk, amit az arcával művel a színésznő.
Nicole KidmanForrás: Getty Images

 

Forrás: Getty Images/Michael Loccisano
  • Inkább Julia Robertsről kellene példát vennie, akit szintén Torontóban jelent meg a héten. Az ötvenéves színésznő arca szerencsére nem tükörsima, hanem természetes, és éppen ettől annyira szép. Egyébként a ruhaválasztásait is imádtuk.
Julia RobertsForrás: Getty Images

 

Forrás: Getty Images
  • Rosie Huntington-Whiteley-t is többször láttuk a héten a vörös szőnyegen. A fehér ruha, de a fekete outfit is elképesztően csinos volt, nehéz lenne kedvencet választani.
Rosie Huntington-WhiteleyForrás: Getty Images
  • Az elmúlt hetek egyik sztárja Lady Gaga, aki új filmjével járja a filmfesztiválokat. A színésznői tehetségét is bemutató Gaga Torontóban is magára vonta a figyelmet ezzel a látványos fekete ruhával.
Lady GagaForrás: Getty Images

 

Forrás: Getty Images
  • Julianne Moore a hét nagy csalódása volt. A színésznőt általában kifinomult ízlése miatt szoktuk dicsérni, ezúttal azonban nagyon rosszul választott. A szín nagyon sápasztotta, és a ruha szabása is egy összevisszaság volt. 
Julianne MooreForrás: Getty Images

 

Forrás: Getty Images/Michael Loccisano
Palvin Barbi vagy Lady Gaga: ki volt a velencei filmfesztivál legszebbje?

Hétvégén véget ért a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Összegyűjtöttük az esemény legszebb vörös szőnyeges ruháit, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megszavazni a kedvenceteket.