Közös fotón Geszler Dorottya és gyönyörű nagylánya, Laura

közös fotó lány Geszler Dorottya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagylányával posztolt közös fotót Geszler Dorottya. Laura 21 éves és gyönyörű.

Volt kitől örökölnie szépségét Geszler Dorottya lányának. A 21 esztendős Laurát most a közösségi oldalon is megmutatta követőinek az egykori műsorvezető. A közös fotó remekül sikerült, mindketten csodásan néznek ki.

A felvétel azért is különleges, mert anya és lánya viszonylag ritkán találkoznak. Laura továbbra is Spanyolországban tanul az egyetemen.

Horgas Eszter 50 órán át ült édesapja halálos ágya melletthttp://www.life.hu/csalad/20181013-horgas-eszter-50-oran-at-ult-edesapja-halalos-agya-mellett.htmlHorgas Eszter még májusban veszítette el édesapját, de halálának körülményeiről csak most szólalt meg: elárulta, 50 órán át virrasztottak édesapja halálos ágyánál. CsaládFotó: Marton Szilvia - OrigoKismamafotózás, ami egy Alien születésével ért véget: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181012-kismama-fotozas-ami-egy-alien-szuletesevel-ert-veget-halloween-fotok.htmlTodd és Nicole úgy döntött, a hideg ellenére elkészítik életük egyik legmeghatóbb fotósorozatát, méghozzá egy sütőtökföldön. A két szerelmes képeit nézegetve először megrémülhet az ember, de tovább görgetve hatalmas meglepetésben lesz része – főként, ha az Alienfilmek nagy rajongója. CsaládOrigoKonkoly Ági csodaszép fotót mutatott másfél hetes kislányáról, Zorárólhttp://www.life.hu/csalad/20181012-konkoly-agi-csodaszep-fotot-mutatott-masfel-hetes-kislanyarol-zorarol.htmlGyönyörű fotót mutatott másfél hetes kislányáról, Zoráról Konkoly Ági szépségkirálynő. CsaládOrigoEgy elvált asszony barátnőivel megalapította az egyedülálló anyukák közösségéthttp://www.life.hu/csalad/20181012-egy-elvalt-asszony-baratnoivel-megalapitotta-az-egyedulallo-anyukak-kozosseget.htmlJanet elvált férjétől, majd összeköltözött két szintén elvált barátnőjével, akikkel azóta létrehoztak egy közösséget és rendszeresen bulikat rendeznek. Még volt férjeik újraházasodását is megünneplik. CsaládOrigoVárkonyi Andea soha nem mondana rosszat Bockor Gáborról, gyermeke apjárólhttp://www.life.hu/csalad/20181012-varkonyi-andea-soha-nem-mondana-rosszat-bockor-gaborrol-gyermeke-apjarol.htmlHetek óta külön él Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea. A műsorvezetőnő azt mondja, soha nem mondana rosszat gyermeke apjáról. És mivel nem most költöztek szét, úgy érzi, a legnehezebb részen már túl van. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoNő és uralkodó: 12 érdekesség II. Erzsébet brit királynőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20181010-no-es-uralkodo-12-erdekesseg-ii-erzsebet-brit-kiralynorol.htmlII. Erzsébet nem csupán uralkodó, de feleség és anya is. A most következőkben hoztunk néhány olyan tényt, melyből jobban megismerheted a királynő családjához, munkájához és a múltjához való viszonyát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.