Itt vannak az első hivatalos családi fotók Eugénia hercegnő esküvőjéről

esküvő fotó Eugénia hercegnő II. Erzsébet brit királynő Fülöp herceg család Jack Brooksbank II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
András yorki herceg lány, II. Erzsébet királynő unokája, Eugénia hercegnő férjhez ment. Már számos részletet láthattunk a nagy napról, most pedig a hivatalos családi fotókat is nyilvánosságra hozták.

28 évesen férjhez ment Eugénai yorki hercegnő Jack Brooksbank borkereskedőhöz pénteken. A menyasszony csodás ruhát viselt, melyet brit tervezők készítettek számára. Ehhez pedig nagymamája, Erzsébet királynő kölcsönözte a mesés tiarát.

Az esküvő nem volt eseménytelen, ugyanis a királyi család tagjai mellett számos híresség megjelent, akinek a nagyerejű széllel is meggyűlt a baja. Már az első hivatalos családi fotókat is nyilvánosságra hozták, amelyen az ifjú házaspár látható a koszorúslányokkal és az apródokkal. Közöttük helyet foglal György herceg és Sarolta hercegnő is.

A másik fotón pedig a szűk család is helyett kapott. Így láthatjuk a királynőt és Fülöp herceget, Jack Brooksbank szűk családját, valamint Eugénia hercegnő szüleit és testvérét is.

Kasza Tibi felesége, Manker macis kezeslábasban mutatta meg hatalmas pocakját: videóhttp://www.life.hu/csalad/20181014-kasza-tibi-felesege-manker-macis-kezeslabasban-mutatta-meg-hatalmas-pocakjat-video.htmlKasza Tibi felesége egy cuki macis kezeslábasban mutatta meg hatalmas pocakját. Vajon mikor érkezik Lora Bella?Család--Gönczi Gábor és kedvese, Szlama Ildikó a hétvégén örök hűséget fogadtak egymásnakhttp://www.life.hu/csalad/20181014-gonczi-gabor-es-kedvese-szlama-ildiko-a-hetvegen-orok-huseget-fogadtak-egymasnak.htmlAugusztusban jelentette be Gönczi Gábor, hogy hamarosan oltár elé vezeti kedvesét, Ildikót. A nagy napra nem kellett sokáig várni, ugyanis a szerelmesek a napokban mondták ki a boldogító igent.CsaládOrigoKate Hudson megható videóban mutatta meg újszülött kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20181014-kate-hudson-meghato-videoban-mutatta-meg-ujszulott-kislanyat.htmlNemrégiben hozta világra kislányát Kate Hudson. Fotót már láthattunk a csöppségről, azonban most egy megható videót is mutatott, melyen a büszke édesapa dajkálja az újszülöttet. Család--Hódi Pamela egy második gyermekről mesélthttp://www.life.hu/csalad/20181014-hodi-pamela-egy-masodik-gyermekrol-meselt.htmlÚgy tűnik, hatalmas a szerelem Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence focista között. A modell és üzletasszony elárulta: kislánya kistestvért szeretne. CsaládOrigoTilalom vagy liberalizáció? - Abortusz a világ körülhttp://www.life.hu/csalad/20181012-tilalom-vagy-liberalizacio-abortusz-a-vilag-korul.htmlTavasszal Írország egy megengedőbb abortusztörvény mellett tette le a voksát. A legfrissebb információk szerint januárra várhatólag törvénybe is iktatják a módosításokat. Ennek kapcsán annak jártam utána, hogyan viszonyulnak a terhességmegszakítás kérdéséhez a világ különböző pontjain. CsaládOrigoHorgas Eszter 50 órán át ült édesapja halálos ágya melletthttp://www.life.hu/csalad/20181013-horgas-eszter-50-oran-at-ult-edesapja-halalos-agya-mellett.htmlHorgas Eszter még májusban veszítette el édesapját, de halálának körülményeiről csak most szólalt meg: elárulta, 50 órán át virrasztottak édesapja halálos ágyánál. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.