Megküzdöttek a széllel a vendégek Eugénia hercegnő esküvőjén

esküvő Pippa Middleton Eugénia hercegnő Katalin hercegné Jack Brooksbank Szél villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen a királyi esküvőkön minden óramű pontossággal működik. Minden tökéletes és gyönyörű. Egy valamit azonban sem ők, sem a szigorú biztonságiak nem irányíthatnak: az időjárást. A szél gondoskodott róla, hogy a Eugénia hercegnő nagy napja ne legyen problémamentes. 

II. Erzsébet királynő unokája, András yorki herceg lánya, Eugénia hercegnő pénteken ment hozzá kedveséhez, Jack Brooksbank borkereskedőhöz. A menyasszony egy csodás ruhát viselt, amelyet brit tervezők álmodtak meg, ehhez pedig nagymamája adott kölcsön egy gyönyörű tiarát.

A királyi család tagjai is megjelentek az esküvőn, így láthattuk a királynőt, Vilmos herceget és Katalin hercegnét, valamint Harry herceget és Meghan hercegnét is, akinél femerült a gyanú, hogy talán kisbabát vár. De képviseltette magát számos híresség is.

Ám egy dolgot nem irányíthattak az esküvőn: az időjárást. Szinte az összes vendégnek meggyűlt vele a baja. Az egyik vendég még bugyit is villantott.

A 9 hónapos várandós Pippa Middleton kalapját féltette Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Chelsy Davy, Harry herceg volt kedvese is megjelent az esküvőn Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Vilmos és Katalin jót mulattak a szeszélyes időjáráson Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A villantás elkerülhetetlen volt Forrás: RTL Híradó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.