A fodrok és tollak tömegéből Lady Gaga tűnt ki stílusával. Az énekesnő az ELLE Women in Hollywood gálán ríkatta meg beszédével a közönséget, amiben például arra is magyarázatot adott, miért ilyen outfitet választott az eseményre.

  • A hét egyik legemlékezetesebb vörös szőnyeges eseménye a Los Angeles-i amfAR-gála volt. A megjelent sztárok ruháitól azonban nem esett le az állunk. Katy Perry tollas, tüllös, masnis, ruhája nem egy minimalista darab, de az énekesnő egészen jól tudja viselni ezeket is. Ez a babakék is kissé szokatlan a vörös szőnyegen, de jól állt Katynek.
Katy PerryForrás: Getty Images for amfAR/2018 Kevin Tachman/amfAR/Kevin Tachman/Amfar
  • Tudjuk, hogy a neon most nagy trend, de ezzel a klasszikus fazonnal kombinált neon ruha, amit Victoria Justice viselt, nem jött be nekünk.
Victoria JusticeForrás: Getty Images/WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Látványos estélyit viselt Heidi Klum is. A latin életérzést hozta ez a piros darab, talán egy latin díván még jobban is állt volna.
Heidi KlumForrás: Getty Images/FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Sarah Hyland balettvilágot megidéző fekete és babarózsaszín ruhája sem volt igazán jó választás.
Sarah HylandForrás: Getty Images/WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Az American Ballet Theatre gáláján már kifinomultabb ruhákat láttunk. A fotón talán kevésbé él, de mozgásban kifejezetten látszott, hogy mennyire jól viseli ezt a tollakkal nőiesre formált kosztümöt Katie Holmes.
Katie HolmesForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris
  • Tollak díszítették Olivia Palermo estélyi ruháját is.
Olivia PalermoForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega
  • Egészen más stílust láthattunk Charlize Therontól az ELLE Women in Hollywood gálán. A pliszírozott műbőr szoknya, hozzá a blúz és a blézer igazán szofisztikált megoldás volt. 
Charlize TheronForrás: Getty Images for ELLE Magazine/2018 Getty Images/Neilson Barnard
  • A hét egyértelmű sztárja pedig újfent Lady Gaga volt, aki egy oversize Marc Jacobs nadrágkosztümben jelent meg az ELLE eseményén. Az énekesnő beszédet is mondott, amiben Gaga, mint erőszak áldozata állt ki beszélni a nők helyzetéről, és azt is elmondta, miért ezt a ruhát választotta az alkalomra: „Eldöntöttem, hogy ma visszaveszem a hatalmat. Ma én viselem a nadrágot” – fejezte be beszédét Gaga, aki többeket is megríkatott üzenetével.
Lady GagaForrás: Getty Images/WireImage/2018 WireImage/Jean Baptiste Lacroix