Óriási hibát vétett Michl Juli

Forrás: spotlightmedia -
otthon kertészkedés Michl Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem éppen a legszokványosabb módon szeret kikapcsolódni. Amikor csak teheti, kertészkedik, azonban nem minden kertészeti próbálkozása volt sikeres.

Szinte egy szabad perce sincs Michl Julinak, aki nemrég a Szenzációs négyesben is bizonyított a húszasok csoportjában. Igaz, egy sérülést is beszerzett a show alatt, aminek következtében még mindig csak biceg, de így is gőzerővel próbál színházi premierjére. Amikor teheti, örömmel kapcsolódik ki a szülői házban, amelynek nagy kertje minden nap hiányzik neki. „Öten vagyunk testvérek, ott cseperedtünk fel a kertes házban, így nekem kicsit fura volt a váltás a városi lakásra. Örömmel megyek haza, nemcsak a család miatt, de a kert miatt is. Nálunk mindenki kertészkedik, így én is szeretek ezzel foglalatoskodni. A kedvencem a fűnyírás, amit mindig én végzek. Alig várom, hogy hétvégente hazaérjek és kezelésbe vegyem a kertet a fűnyíróval” – árulta el a szombati Édesítőben a színésznő, aki a város szívében se hagyott fel szeretett hobbijával.

Forrás: spotlightmedia

„A nyár végén még pont elcsíptem néhány paradicsompalántát, de már késő volt. Termés nem lett rajta, de gyönyörű zöldre nőttek, így lett egy kis kertem” – emlékezett vissza Michl Juli, akinek nem ez volt az első baklövése a kertészkedés terén. „A nővéremnek is gyönyörű kertje van. Egyszer Londonból rendeltünk különleges rózsákat. A britek élen járnak a kertészkedésben, elképesztő rózsafajtáik vannak. Mi is szerettünk volna hasonlóakat otthonra. Sajnos az enyémek nem igazán maradtak meg. Azt hiszem, nem érezték jól magukat a hetedik emeleten... de inkább a két ország eltérő klímájára szoktam fogni” – mesélte Michl Juli az Édesítőben.

Kertes házba költözött családjával Pál Déneshttp://www.life.hu/otthon/20181021-kertes-hazba-koltozott-csaladjaval-pal-denes-enekes.htmlPál Dénes, kedvese, Heni és két és fél hónapos kislányuk kertes házba költöztek. Az énekes úgy véli, nem is volt annyira nehéz az átcuccolás, mint gondolták. OtthonFotó: Mudra László - OrigoVégre talált albérletet a látássérült egyetemista fiú, Máté, és kutyája, Fülöphttp://www.life.hu/otthon/20181021-vegre-talalt-alberletet-a-latasserult-egyetemista-fiu-mate-es-kutyaja-fulop.htmlVakvezető kutyájával keresett albérletet Budapest belvárosában egy látássérült egyetemista fiú, de azt mondja, mindenhonnan elutasították. Erről Máté a nagy nyilvánosság előtt is beszélt, és úgy tűnik, érdemes volt, ugyanis megvan az ideális albérlet, ahova a négy éves fekete labradorral, a segítő kutyával, Fülöppel beköltözhet. OtthonOrigoLehet, nem veszíti el házát az egykori neotonos Pál Évahttp://www.life.hu/otthon/20180930-lehet-nem-vesziti-el-hazat-az-egykori-neotonos-pal-eva-enekesno.htmlFontos ítéletet hozott a közelmúltban az Európai Bíróság: perelhetnek a magyar devizahitelesek. Így felcsillant a remény Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője számára is. Otthon--Szódabikarbónával tisztítható a legtökéletesebben a mikrohullámú sütőhttp://www.life.hu/otthon/20180929-szodabikarbonaval-tisztithato-a-legtokeletesebben-a-mikro.htmlMég ha nagyon vigyázunk, és minden ételt lefedünk, akkor sem kerülhető el a mikro szennyeződése. Ráadásul, amilyen gyorsan koszosodik, annál macerásabb kitakarítani. Íme, egy pofin egyszerű trükk a tisztán tartásához. OtthonOrigoHavas Henrik megmutatta gyönyörű otthonát Kisoroszibanhttp://www.life.hu/otthon/20180629-havas-henrik-megmutatta-gyonyoru-kisoroszi-otthonat-a-privatszferaban.htmlA Hír Tv Privátszféra című műsorának forgatott Havas Henrikkel Péterfi Judit. A műsorvezető ezúttal beengedte a kamerát otthonába, helyesebben az egyik otthonába: a Kisorosziban lévő házába. Otthon--Íme, Polgár Tündéék floridai luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20180623-ime-polgar-tundeek-felesegek-luxuskivitelben-floridai-luxusotthona.htmlA Feleségek Luxuskivitelben egyik szereplője, Polgár Tünde az elmúlt tíz évben hol Floridában, hol Budapesten él, és ahogy sejteni lehet, sehol sem egy kis lakáskában húzza meg magát családjával. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.