A színésznő nem éppen a legszokványosabb módon szeret kikapcsolódni. Amikor csak teheti, kertészkedik, azonban nem minden kertészeti próbálkozása volt sikeres.

Szinte egy szabad perce sincs Michl Julinak, aki nemrég a Szenzációs négyesben is bizonyított a húszasok csoportjában. Igaz, egy sérülést is beszerzett a show alatt, aminek következtében még mindig csak biceg, de így is gőzerővel próbál színházi premierjére. Amikor teheti, örömmel kapcsolódik ki a szülői házban, amelynek nagy kertje minden nap hiányzik neki. „Öten vagyunk testvérek, ott cseperedtünk fel a kertes házban, így nekem kicsit fura volt a váltás a városi lakásra. Örömmel megyek haza, nemcsak a család miatt, de a kert miatt is. Nálunk mindenki kertészkedik, így én is szeretek ezzel foglalatoskodni. A kedvencem a fűnyírás, amit mindig én végzek. Alig várom, hogy hétvégente hazaérjek és kezelésbe vegyem a kertet a fűnyíróval” – árulta el a szombati Édesítőben a színésznő, aki a város szívében se hagyott fel szeretett hobbijával.

Forrás: spotlightmedia

„A nyár végén még pont elcsíptem néhány paradicsompalántát, de már késő volt. Termés nem lett rajta, de gyönyörű zöldre nőttek, így lett egy kis kertem” – emlékezett vissza Michl Juli, akinek nem ez volt az első baklövése a kertészkedés terén. „A nővéremnek is gyönyörű kertje van. Egyszer Londonból rendeltünk különleges rózsákat. A britek élen járnak a kertészkedésben, elképesztő rózsafajtáik vannak. Mi is szerettünk volna hasonlóakat otthonra. Sajnos az enyémek nem igazán maradtak meg. Azt hiszem, nem érezték jól magukat a hetedik emeleten... de inkább a két ország eltérő klímájára szoktam fogni” – mesélte Michl Juli az Édesítőben.