Egy portugál nő a világ legkövérebb nőjévé akar válni

Forrás: NORTHFOTO/Lilith the Cenobite / @cenobite_lilith / mediadrumworld.com/Lilith The Cenobite / @Cenobite_Lilith / Mediadrumworld.Com -
kövér betegség Lilith the Cenobite Portugália fétis Súlyos evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilith the Cenobite Portugáliában, az Azori-szigeteken született. Hajléktalanként nőtt fel, az étel mindig tiltott örömforrás volt számára. Miután megtudta, hogy talasszémiával küzd, úgy döntött, addig eszik, amíg ő nem lesz a világ legkövérebb nője. 

Hajléktalanként nőtt fel Lilith the Cenobite, a Portugáliában, az Azori-szigeteken élő nő. Azt mondja, mindig csak akkor evett, ha valaki adott neki, így az étel számára tiltott örömforrás volt – írja a Daily Star.

Nyomot akar hagyni maga után a világban a portugál nő Forrás: NORTHFOTO/Lilith the Cenobite / @cenobite_lilith / mediadrumworld.com/Lilith The Cenobite / @Cenobite_Lilith / Mediadrumworld.Com

A 29 éves nőt talasszémiával diagnosztizálták. Ez a betegség a hemoglobin-termelésben okoz zavart. Miután a fiatal nő megtudta, hogy beteg, úgy döntött, az lesz az életcélja, hogy ő legyen a világ legkövérebb nője. Felfedezett egy online közösséget, ahol szexuális fétisnek számít az evés és a kövérség, csatlakozott is hozzájuk.

Csatlakozott egy online közösséghez, ahol szexuális fétisnek számít az evés Forrás: NORTHFOTO/Lilith the Cenobite / @cenobite_lilith / mediadrumworld.com/Lilith The Cenobite / @Cenobite_Lilith / Mediadrumworld.Com

Ekkor a súlya 133 kiló volt, most pedig 184 kilót nyom. A világ legkövérebb nőjének súlya egyébként 285 kiló. Lilith the Cenobite azt mondja, miután megtudta, hogy beteg, már semmit nem akar magától megvonni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.