10 + 1 kihagyhatatlan Black Friday-akció a divat szerelmeseinek

fashion week kedvezmény Black Friday stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tudatos fogyasztás hívei vagyunk, a Black Friday alkalmával sem támogatjuk a mértéktelen és átgondolatlan vásárlást. Szeretünk az arany középúton járni, így véleményünk szerint arra azonban jó ez nap, hogy beszerezzük azt a régóta vágyott holmit, amellyel hetek vagy hónapok óta szemezünk, akár már a karácsonyra is gondolva. Legyen ez olyan dolog, amire ténylegesen szükségünk van, és lehetőleg támogassuk vele azokat a tervezőket, akik a minőséget helyezik a mennyiség elé. Íme 10 + 1 hely, ahol szuper hazai dizájnercuccok várnak.  
  • Home of Fashion – Pénteken és szombaton a Bécsi utcában található Home of Fashionben több márkát is feltérképezhetsz, illetve 10-20-30%-kal olcsóbban meg is vásárolhatod a kedvenceidet. Hogy csak néhányat említsünk, beszerezheted az 1975, a Vengru, a Pakamé, az AGNESKOVACS, a Mandragora design vagy éppen a Wessely Jewel márka darabjait.
  • Vanda Ferencz – Kizárólag pénteken 20% kedvezménnyel vásárolhatsz Ferencz Vanda webshopjából. Ha igazán egyedi ékszerre vágysz, mindenképpen csekkold a kínálatot.
Ferencz Vanda webshopjában igazán egyedi ékszerekre bukkanhatsz Forrás: vandaferencz.com
  • WonderLAB – Csak pénteken, de jó kis kedvezménnyel vár a WonderLAB csapata is. A teljesség igénye nélkül Tillu és Miko Jewelry és SAPI ékszerekre 20%, Zia termékekre 15%, ESC táskákra 10%, INQ conceptre és Sixfeet dog designra 20% kedvezmény jár.
  • H.R.V.T. – Pénteken kettőt fizet hármat vihet akció vár a H.R.V.T. üzletében. A letisztult dizájn szerelmeseinek ajánljuk.
  • Nini Molnar Bags – A BLACK20 kóddal egész hétvégén 20% kedvezménnyel vásárolhatsz Molnár Nini webshopjában. A modellből táskatervezővé avanzsált Nini egyik táskáját nemrég a vörös szőnyegen is láthattuk Mihalik Enikő kezében.
A BLACK20 kóddal egész hétvégén 20% kedvezménnyel vásárolhatsz Molnár Nini webshopjában Forrás: Instagram/ninimolnarofficial, ninimolnar.com
  • Emporium & Aura Collection – A hazai divatmárka teljes kínálatára 20% kedvezményt biztosít egészen vasárnapig. Ha igazán minőségi ruhára vágysz, vagy szükséged van egy elegánsabb darabra, esetleg egy új télikabátra, nézz be az egyik üzletükbe.
  • Back2Bag – A márka gépkocsibelsőket – légzsák, bőr- és szövetkárpit, biztonsági öv – hasznosít újra elképesztően vagány végeredménnyel. Az Ozone Zöld díjat is elnyert tervezők nem akármilyen kedvezménnyel készülnek a Black Friday alkalmából: a webshopon található táskákra 25% kedvezményt adnak péntektől vasárnapig, néhány darab azonban 50%-kal olcsóbban lesz megvásárolható.
A Back2Bag gépkocsibelsőket – légzsák, bőr- és szövetkárpit, biztonsági öv – hasznosít újra Forrás: back2bag.hu
  • EVE by Eva Remenyi – Reményi Éva showroomjában az összes készleten lévő ékszert 20%-kal olcsóbban vásárolhatod meg, néhány kifutó darabra pedig 50% kedvezmény lesz pénteken. Ha nem jutnál el az eseményre, a webshopban egész hétvégén akciósan vásárolhatsz a BLACK kuponkóddal.
  • Héria Enamel – Még egy fantasztikus lehetőség a különleges ékszerek szerelmeseinek. Egy Stone Mind típusú fülbevaló vásárlása esetén egy Stone Dew fülbevalót kapsz ajándékba. Az ajánlat a pénteki napra vonatkozik.
Héria Enamel a különleges ékszerek szerelmeseit kápráztatja el Forrás: Facebook/Héria Enamel, Instagram/heria_enamel
  • ONE Fashion Budapest – A Ráday utcai One Fashionben is több tervező darabjai közül válogathatsz. Pénteken és szombaton a megjelölt darabokhoz tervezőtől függően 10–50% kedvezménnyel juthatsz hozzá.
  • Kell a púder! – A magyar sminkmárka, a KAP kihagyhatatlan kedvezményekkel készül a Black Friday alkalmából. Az ecsetekre 40% kedvezmény lesz, minden mást, többek között az alapozókat, a rúzsokat, a szemhéjpúdereket és a primert – 30%-kal olcsóbban vásárolhatod meg.

Tudtad, hogy a divatipar a második legszennyezőbb iparág? Így lehetsz tudatosabb vásárló!

A szén-dioxid-kibocsátás, a vegyszeres szennyezés és a felfoghatatlan mértékű vízfogyasztás a második legszennyezőbb iparággá tette a divatipart, így közvetlenül az olajipar mögé zárkózott fel. Nem árt tisztában lenni ezzel, és elindulni a tudatos fogyasztóvá válás útján. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A szépség másik arca, 3. rész: Down-szindrómás modellek http://www.life.hu/trend/20181120-a-szepseg-masik-arca-3-resz-down-szindromas-modellek.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. Az ő jelenlétük és munkásságuk a másság társadalmi elfogadtatásában is nagy szerepet játszik. TrendOrigoA világ legdrágább gumicsizmái: vajon megérik a pénzüket?http://www.life.hu/trend/20181119-a-vilag-legdragabb-gumicsizmai.htmlA hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara után megérkezett az esős, borongós, hideg őszi idő. Előkerülnek a téli csizmák, aminek azonban kiváló alternatívája az esős napokon a gumicsizma, amit korábban elsősorban mint fesztiválkelléket tartottunk számon. Nézd meg a világ legdrágább darabjait, és ismerd meg a hazai kínálatot is. TrendOrigo38 éves lett Ryan Gosling, a hipszter stílus koronázatlan királyahttp://www.life.hu/trend/20181108-38-eves-lett-ryan-gosling-a-hipszter-stilus-kronazatlan-kiralya.htmlTalán nincs is olyan nő a világon, aki legalább egy film erejéig ne szeretett volna bele Ryan Goslingba. Mi ráadásul nemcsak a filmvásznon imádjuk, és nemcsak a tehetségéért rajongunk, hanem a stílusáért is. TrendOrigoTop 5 must have dolog, amit még 2018-ban be kell szereznedhttp://www.life.hu/trend/20181112-ezeket-a-stilusos-darabokat-feltelenul-szerezd-be-meg-iden.htmlHihetetlen, de már csak másfél hónap van karácsonyig, így közeledik az év végi hajtás is. Ha meglepnéd magad valamivel ebben az időszakban, vagy már karácsonyi ajándékot keresel, nézd meg must have listánkat. TrendOrigoÍgy néztek ki a Victoria's Secret-modellek a '90-es években: fotók a kifutórólhttp://www.life.hu/trend/20181115-igy-neztek-ki-a-victorias-secret-modellek-a-90es-evekben.htmlA világ legnagyobb szabású, egyben a legdrágább és legnézettebb divatbemutatója a Victoria's Secret-show. A márka története 1977-ig nyúlik vissza, a kifutón pedig 1995-ben láthattuk először a márka szexi fehérneműit. TrendOrigoA rózsa a legősibb kozmetikum, szépülj vele te ishttp://www.life.hu/trend/20181106-a-rozsa-a-legosibb-kozmetikum-szepulj-vele-te-is.htmlNem csoda, hogy a rózsa bódító illatára több ezer évvel ezelőtt is felfigyeltek. De nemcsak illatanyagként, szépítőszerként is korán elkezdték használni. Hogy miért annyira hatásos? Eláruljuk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.