Felújították a házat, amelyben a Reszkessetek, betörők!-et forgatták

Forrás: AFP -
felújítás ház film forgatás Reszkessetek, betörők!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt cserélt gazdát az a ház, amelyben a Reszkessetek, betörők! című filmet forgatták.

2011-ben 2,4 millió dollárért talált gazdára az az illinois-i otthon, amelyben a Reszkessetek, betörők! című filmet forgatták. Az ingatlanhirdetésben közzétették a lakás fotóit is - szúrta ki a The Sun.

A ház láthatóan a forgatás óta átesett egy jókora átalakításon. Mutatjuk, hogyan fest a felújítás után! Ráismersz?

Az előszoba

A lépcsőre egyértelműen rá lehet ismerni Forrás: Coldwell Banker

A konyha

A konyha viszont alaposan megváltozott Forrás: Coldwell Banker

Az ebédlő

Az ebédlő ma is nagyon hangulatos Forrás: Coldwell Banker

A nappali

A zongora a filmben is feltűnik Forrás: Coldwell Banker

A hálószoba

Ez volt a szülők hálószobája a filmben Forrás: Coldwell Banker

Nyerj az adventi koszorúddal! - karácsonyi nyereményjátékhttp://www.life.hu/otthon/20181203-nyerj-az-adventi-koszoruddal-karacsonyi-nyeremenyjatek.htmlVasárnap fellobbant az első gyertya lángja az adventi koszorúkon. Ezek lehetnek formabontók vagy épp tökéletesen hagyománytisztelők, a szépségük mégis abban rejlik, hogy kinek az asztalán állnak. Mi most a tiédre vagyunk kíváncsiak! OtthonOrigoSzexért kínál kiadó szobát egy férfihttp://www.life.hu/otthon/20181204-szexert-kinal-kiado-szobat-egy-ferfi.htmlSzexért cserébe kínál albérletet hölgyek számára egy férfi. Otthon--Ebben a szállodában egész évben karácsony vanhttp://www.life.hu/otthon/20181130-ebben-a-szallodaban-egesz-evben-karacsony-van-egyesult-allamok.htmlNem számít, hogy melyik hónap van, a The Inn at Christmas Place szállodában mindig csodás ünnepi díszek várják a vendégeket. Pompásan feldíszített karácsonyfák, fényfüzérek hirdetik egész évben a szeretet ünnepének fontosságát. OtthonOrigoÍme, 7 dolog, ami koszosabb, mint a vécéülőkehttp://www.life.hu/otthon/20181201-ime-7-dolog-ami-koszosabb-mint-a-veceuloke.htmlA fürdőszoba és a WC tisztítására – jó esetben – mindenki nagy súlyt fektet, hiszen úgy érezzük, ezek a lakás legkoszosabb pontjai. Érdekes, hogy más tárgyakra azonban nem figyelünk annyira, így azok valójában jóval koszosabbak, mint a WC ülőkéje. Sokkoló, de a billentyűzet és a konyhai szivacs is hemzseg a baktériumoktól. Íme, azok a dolgok, amelyek koszosabbak a vécéülőkénél. OtthonOrigoLakásvásárláskor érdemes lehet a házszámra is odafigyelnihttp://www.life.hu/otthon/20181128-lakasvasarlaskor-erdemes-lehet-a-hazszamra-is-odafigyelni.htmlA feng shui tanai szerint nem mindegy, hogy milyen szám szerepel a kapunkon, ajtónkon. Mindegyik szám más életterületnek kedvezhet, vagy visszavetheti azt. A Távol-Keleten éppen ezért semmit nem bíznak a véletlenre. Mielőtt az új ingatlant vásárolni szándékozók megkötnék a szerződést, mindig ellenőrzik, hogy milyen energiákat közvetíthet nekik a kiszemelt otthon házszáma. OtthonOrigoPéniszt és orgiát is megformálhatnak a félresikerült karácsonyi ajándéktárgyakhttp://www.life.hu/otthon/20181130-peniszt-es-orgiat-is-megformalhatnak-a-felresikerult-karacsonyi-ajandektargyak.htmlKarácsony közeledtével a legtöbben szeretjük kicsit feldíszíteni az otthonunkat ünnepi hangulatú csecsebecsékkel, ám a gyártók sokszor nem veszik észre, hogy egy-egy tárgy mást mutat, mint amire hivatott. Vannak ugyanis olyanok, amelyekben nem csak a legelvetemültebbek látják meg a hasonlóságot a fenékkel vagy épp egy pénisszel. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.