Harry herceg és Meghan hercegné gyermekével kapcsolatban is lehet már fogadni

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pool -
fogadás Lajos herceg kopaszodás Meghan hercegné brit királyi család fogadóiroda Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britanniában előszeretettel fogadnak az emberek a királyi családot érintő események kapcsán. A fogadóirodákban már lehet fogadni Meghan hercegné születendő gyermekének nemével, de a kopaszodásának időpontjával kapcsolatban is.

Hamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, ám a pontos időpontot természetesen nem tudni. A brit fogadóirodákban azonban már lehet fogadni a gyermek nemére, a nevére, a keresztszülők kilétére és arra is, hogy esetleg egy gyermek vagy ikrek születnek-e.

Ám, ami ennél is meglepőbb, hogy az Express cikke szerint már fogadni lehet arra is, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, Lajos herceg vagy a születendő baba kopaszodik meg hamarabb.

Harry herceg és Meghan hercegné gyermekének kopaszodására is lehet már fogadni Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pool

Katie Baylis, a Betfari PR-menedzsere szerint több tényező is segíti a fogadók döntését. Azt ugyanis még nem lehet tudni, hogy Harrynek és Meghannek fia vagy lánya születik, így ez Lajos malmára hajtja a vizet. Vilmos és Harry hasonló génekkel rendelkeznek, ám Vilmos már a húszas évei végére kopaszodni kezdett, míg öccse haja csak mostanában kezdett ritkulni. Ez számít az egyik legnépszerűbb fogadásnak, a fogadókat pedig az sem érdekli, hogy sokat kell várniuk, mire kiderül az eredmény.

Randevú gyerekkel a zsebben – Egyedülálló anyák és a társkeresés http://www.life.hu/csalad/20190214-randevu-gyerekkel-a-zsebben-egyedulallo-anyak-es-a-tarskereses.htmlA társkeresés és a randizás senkinek sem egyszerű. Az emberek gyorsan vonnak le messzemenő következtetéseket a másikról, így sokszor nem jut lehetőség arra, hogy jobban megismerhessék egymást. Ráadásul sok dolognak kell ahhoz klappolnia, hogy két ember el tudja képzelni a közös jövőjét. Főleg akkor, ha egyedülálló anyaként kell szembenézni a párkeresés nehézségeivel. CsaládOrigoMegszületett a szegedi Joób család 10. gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190218-megszuletett-a-szegedi-joob-csalad-10-gyermeke.htmlTizennégy év alatt 10 gyermek született egy szegedi családban. Joób Márton sportoló és felesége, Joób Dóra mérföldkőnek érzi a két napja született 10. gyermeket, ám nem gondolják, hogy megállnak ennél a számnál. Család--Így teltek Rubint Réka édesapjának utolsó órái: szívszorító sorokhttp://www.life.hu/csalad/20190217-igy-teltek-rubint-reka-edesapjanak-utolso-orai.htmlAhogyan megírtuk, pénteken, hosszú betegeskedés után elhunyt Rubint Réka imádott édesapja. Réka egy Facebook-posztban elmondta, hogyan búcsúztak egymástól, és hogy a férfi mit kért Norbitól. CsaládOrigoNagy Adri végre megmutatta a kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20190216-nagy-adri-vegre-megmutatta-kisfiat.htmlAz énekesnő ragaszkodott ahhoz, hogy nem fogja megmutatni sem a kisfiát, sem a párját. Most azonban úgy tűnik, meggondolta magát. CsaládOrigoItt az első fotó Ambrus Attila kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20190216-itt-az-elso-foto-ambrus-attila-kislanyarol.htmlKedden született meg Ambrus Anna, a Viszkis kislánya. A baba egy héttel a kiírt időpont után érkezett ugyan, de az anyukájával együtt jól vannak. Most pedig itt van az első fotó is, amelyet Ambrus Attila a közösségi oldalán osztott meg követőivel. Család--Tücsiék különleges nevet választottak kislányuknakhttp://www.life.hu/csalad/20190216-tucsiek-kulonleges-nevet-valasztottak-kislanyuknak.htmlTücsi és párja, Sofron István a vlogjukban jelentették be, hogyan fogják hívni hamarosan megszülető kislányukat. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.