Négyévesen már egyedül horgászott, 7 évesen már dohányzott Reviczky Gábor, aki most nehéz gyermekkoráról mesélt. Márciusban lesz 70 éves, egy ideig nem vállal új színházi szerepet, a pihenésre és a horgászatra szeretne több időt szánni. 

Márciusban lesz 70 éves Reviczky Gábor. A színész egy ideig nem akar új színházi szerepet vállalni. Mint mondta: kissé elfáradt, a pihenésre és a horgászatra szeretne több időt szánni. 

A Mokka stábjának nehéz gyermekkoráról is mesélt. Gyermekként nagyon egyedül érezte magát, családja sem tudta róla, hogy színésznek készül. „Apám állandóan dolgozott, édesanyámat nagyon korán elvesztettem, 13 évesen – mesélte Reviczky. – A legrosszabb korban vesztettem el, a kezdődő kamaszkorban. A tanárok terelgettek mindig” – fogalmazott a színész, akinek édesanyja 37 éves korában vetette magát vonat alá. Azt mondja, bár tudja, hogy anyja imádta őt, szép emlékei sajnos nincsenek róla. 

„Az emlékem minden esetben az, hogy ő kikapcsol. Hiába beszélt neki az ember, ő csak nézett egy pontra és nem figyelt” – fejtette ki Reviczky, akinek édesapja inni kezdett az anyja halála után. Egyszer, amikor alkoholmámoros állapotban kapta rajta az apját, évekig nem beszéltek egymással.