Csobot Adél imád anya lenni, de őszintén vallott arról, hogy néha hiányoznak neki azok a spontán pillanatok, amelyek a gyermekeik születése előtt megadattak neki. 

Csobot Adél leszögezi, hogy a legnagyobb dolog az életében az, hogy édesanyává válhatott, de azért hiányoznak neki olykor azok a felelőtlen, spontán pillanatok, amelyeket a gyermekeik születése előtt éltek át.

Csobot Adélnak olykor hiányoznak a spontán pillanatokForrás: Youtube/Istenes Bence

Sokszor gondolok arra a lányra, arra az Adélra, aki a gyerekeim születése előtt voltam,  vagy arra a férfira, aki Bence volt életünk két legnagyobb ajándéka előtt. Vágyom olyan felelőtlen és igazán szabad pillanatokra, amelyeket akkor éltünk meg közösen. Hihetetlenül spontán történésekre, amelyek most már csak ritkán léteznek. 

De, lehetek őszinte? Nincs lelkiismeret-furdalásom, nem szeretnék haragudni magamra azért, mert vannak ilyen gondolataim. Bevallom, előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével.  Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször, hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni" – írta a blogján Adél.