Nyári Edit baba terhesség szülés várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Edit elárulta, születendő gyermeke már most nagyon szereti, ha édesapja hegedül.

Mint arról már beszámoltunk, Nyári Károly lánya, Nyári Edit és férje, Dráfi Kálmán hegedűművész első közös gyermeküket várják. Az énekesnő immár a nyolcadik hónapban jár, pocakja is szépen gömbölyödik. A BEST magazinnak most azt is elárulta, egyelőre ők sem tudják, hogy kislányuk vagy kisfiuk születik.

Élvezem a várandósság minden pillanatát, álomszerű átélni, ahogy növekszik bennem egy élet. Nem volt kérdés, hogy apás szülés lesz, a férjem is szeretne ott lenni, és támogatni engem, de én sem tudom elképzelni nélküle, hiszen együtt szeretnénk megélni életünk legszebb pillanatát. Amikor az ultrahangvizsgálaton a pici nem mutatta meg magát, hogy a neme is látsszon, akkor úgy döntöttünk, legyen ez meglepetés. Megérzés persze van..."

Nyári Edit hozzátette, születendő gyermekük már most nagyon szereti, ha az édesapja hegedül.

Egyértelműen érzem, hogy a gyerekünk élvezi a muzsikát és a színpadot, szereti hallgatni, ahogy énekelek. Az pedig egészen döbbenetes, hogy az édesapja hegedűjátékát is felismeri. Nemrégiben a párom egy koncertjén voltunk, és abban a pillanatban, hogy elkezdett játszani, a kisbabánk igencsak megélénkült. Csodálatos érzés volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.