lánygyermek szülés Lengyelország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cseh határhoz közeli Miejsce Odrzańskie nevű településen már kilenc éve nem született fiúgyermek.

A faluban körülbelül háromszázan élnek, zömében nők. A legfiatalabb fiú tizenkét éves, a kilenc éve született fiú családja már elköltözött onnan. A polgármeseter pénzjutalmat ígért annak a párnak, akinek legközelebb fiúgyermeke születik - írja a Bors.

"A hivatalos dokumentumok alátámasztják, amit a helyi öregek mesélnek: emberöltők óta igaz, hogy sokkal több lány születik, mint fiú" - nyilatkozta a polgármester, akinek szintán kát lánya van.

Csöppenj bele a kisgyermekek csodálatos világába - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190724-csoppenj-bele-a-kisgyermekek-csodalatos-vilagaba-fotok.htmlA kisgyerekek teljesen másként fogják fel a világot, mint mi, felnőttek. Emiatt is annyira élvezetes velük az élet, hiszen általuk visszakaphatjuk a rácsodálkozás és a másként értelmezés varázsát. Nem mellékesen pedig kitűnőeket lehet mosolyogni egy-egy megnyilvánulásukon. CsaládEz a hatéves kislány megvette élete első, milliókat érő házáthttp://www.life.hu/csalad/20190727-ez-a-hat-eves-kislany-megvette-elete-elso-milliokat-ero-hazat.htmlEgy dél-koreai kislány olyan ismert lett a YouTube-nak köszönhetően, hogy milliós luxusotthont vásárolt magának. CsaládOrigoNe legyen tabu egy párkapcsolatban a pénzügyekről beszélni!http://www.life.hu/csalad/20190724-ne-legyen-tabu-egy-parkapcsolatban-a-penzugyekrol-beszelni.htmlA párok között sok minden adhat okot a vitára, de ezen témák közül kiemelkedik a pénzügyekről való diskurzus. Az ilyen jellegű beszélgetések gyakran kellemetlenek, fájdalmasak, és sokszor veszekedésbe torkollnak. Mi lehet a megoldás? Csupán öt lépés az egész. CsaládOrigoA második babáról vallott Mádai Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20190726-a-masodik-babarol-vallott-madai-vivien.htmlTalán még sosem volt ilyen kiegyensúlyozott Mádai Vivien, a Mokka műsorvezetője. Kisfia, Zéti óvodás lett, így több ideje jut magára, és az idei nyara is szokatlanul nyugodt. A szőke szépség a Best magazinnak beszélt arról, belefér-e ebbe az idilli időszakba egy kisbaba. CsaládFriss fotó: hatalmasat nőttek Kozma Orsi ikerlányaihttp://www.life.hu/csalad/20190726-friss-foto-hatalmasat-nottek-kozma-orsi-ikerlanyai.htmlRitkán mutatja meg lányait Kozma Orsi. A gyerekek születésnapja alkalmából azonban kivételt tett. CsaládOrigoBabát vár Natalie Imbruglia - Spermadonor az apahttp://www.life.hu/csalad/20190725-babat-var-natalie-imbruglia-spermadonor-az-apa.htmlA mesterséges megtermékenyítés mellett döntött a 44 éves Natalie Imbruglia: bejelentette, hogy első gyermekét várja. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.