Korábban összeszedtük azokat a szandál- és papucsfazonokat, amiket a legjobban kedvelünk 2019 nyarán. Kedvenceink listájában ugyan nem szerepelt, pedig 2016 óta a mai napig is tartja magát, sőt egyre vadabb lett a szőrös papucsok trendje. 

Bizony, már három éve, hogy beszivárgott az utcai divatba a korábban hálószobában viselt szőrös papucs. Utóbbit imádjuk, hiszen szuper érzés frissen lefürödve, egy csípősebb őszi vagy téli estén belebújtatni a lábainkat egy pihe-puha papucsba.

A street style azonban átültette a trendet a nyári hónapokra. Kezdetben a klasszikus slippers fazon pántján jelent meg egy viszonylag vékonyabb rétegben a szőr (szerencsésebb esetben műszőrme). Ezek után egyre hosszabb szálú szőrök, és egyre vadabb színek jelentek meg a piacon. Egyre nagyobbak, mondhatni bumszlibbak lettek az aktuálisan trendi fazonok, ráadásul a papucsoknak már nemcsak a pántja, a talp része is szőrbevonatot kapott. Érdemes megnézni a változást a celebek viseletében is, a legújabb, idei képeken Gigi Hadid és Selena Gomez már egy egészen extrém fazont viselnek. 

Forrás: Northfoto

Ha azok közé tartozol, akik szívesen csatlakoznának még a trendhez, akkor inspirálódj a jelenleg is kapható, fast fashion darabokból!

Forrás: Next, Shein, Asos