Curtis felesége megható felvételt osztott meg a rapperről és kisfiáról – Videó

videó család Curtis újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt született meg Curtis első kisfia, aki a Doni Attila nevet kapta. A rapper azonnal szerelembe esett, és nem mozdul két szerelme mellől.

Curtis felesége, Kriszti megható videót posztolt a közösségi oldalára: a rapper félmeztelenül, elaléltan csodálja és simogatja újszülött kisfiát, aki békésen szunyókál mellette.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ilyen szerelem nincsen a világon❤️

Krisztike.09.26. (@krisztike.09.26) által megosztott bejegyzés,

Curtis pedig már most azon aggódik, vajon hogy bírja majd a fellépések miatt otthon hagyni két szerelmét. A közösségi oldalán osztotta meg ezzel kapcsolatos aggodalmát. Úgy tűnik, a rappert valóban teljesen megváltoztatta az apaság.

Curtis a kisfia születéséről: "Némi komplikáció lépett fel"


Curtis első gyermeke, Doni Attila vasárnap 54 centivel és 3070 grammal, a vártnál hamarabb született meg. A zenész elmondta, Kriszti természetes úton szeretett volna szülni, de a sors közbeszólt. Arról is mesélt, hogy végig bent volt kedvese mellett a szülőszobán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.