Czippán Anett fogyókúrába kezdett: „Nyáron faltam”

Forrás: Facebook/Czippán Anett -
Nyár Czippán Anett fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett nyáron nem foglalkozott a kilókkal, de most itt az ideje, hogy visszafogja a finom falatokat. 

A nyáron Czippán Anett nem foglalkozott a mérleggel, mindent jóízűen megevett, amihez kedve volt, de most eljött a szigor ideje. Közösségi oldalán bevallotta, felcsúszott rá néhány kiló, így ezentúl oda kell fogyelnie arra, mit eszik.

Nyáron faltam. Hupsz, felcsúszott 3 laza kiló, amit most újra visszatornázhatok.

Nagyobb szükséged van egy jó sportmelltartóra, mint gondolnád - Eláruljuk, miért!http://www.life.hu/ez-zsir/20190814-egy-jo-sportmelltartora-minden-nonek-szuksege-van.htmlA nők mintegy 80 százaléka nem megfelelő sportmelltartót hord, ráadásul nem is igazán tudja, hogy miért van erre nagy szükség. Az aktív testmozgás azonban kárt is tehet a mellekben, ha azok nem kapnak stabil tartást és alátámasztást, megereszkedhetnek, és striák is kialakulhatnak rajta. Ez Zsír!OrigoSzexuális életük megmentése érdekében fogyott felére a házaspárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190819-szexualis-eletuk-megmentese-erdekeben-fogyott-felere-a-hazaspar.htmlEgy házaspár azért fogyott rengeteget, hogy megmentsék a szexuális életüket. Sikerült. Ez Zsír!OrigoÁbel Anita megmutatta, hogyan néz ki futás után - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190818-abel-anita-megmutatta-hogyan-nez-ki-futas-utan.htmlÁbel Anita megmutatta, hogyan néz ki futás után: alaposan elfáradt. Ez Zsír!--10 perces relaxáló nyújtás a feszes izmok és feszült idegek lecsillapításárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190814-10-perces-relaxalo-nyujtas.htmlHa szívesen indítanád a napot egy kellemes átmozgatással, vagy szükséged lenne rá, hogy esténként lecsillapítsd a feszült idegeket, esetleg a beállt izmaidon szeretnél segíteni, akkor ez a 10 perces nyújtás neked szól. Ez Zsír!OrigoKunovics Katinka, a Romantic énekesnője elképesztően fest legutóbbi fotójánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190817-kunovics-katinkaa-romantic-enekesnoje-elkepesztoen-fest-legutobbi-fotojan.htmlKunovics Katinka rendkívül sokat fogyott az elmúlt hónapokban. Legutóbbi fotóját nézve alig hisszük el, hogy valaha túlsúllyal küzdött az énekesnő. Ez Zsír!OrigoAz edzőtermek megszállottja lett Hódi Pamela: már látszik is a testén a változáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190816-az-edzesek-rabja-lett-hodi-pamela.htmlA nassolásról saját bevallása szerint nem tud lemondani Hódi Pamela, ezért inkább többet edz. Habár korábban utálta a konditermeket, párjának, a labdarúgó Tóth Bencének köszönhetően most a rabjává vált. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.