Az elmúlt napokban rengeteg indulatot szült Orosz Bernadett története, akit élettársa kis híján halálra vert. A történtek Laky Zsuzsi férjét is megérintették.

A hatgyermekes miskolci édesanya története mindenkit felkavart. Bernadett a közösségi oldalán osztotta meg, hogyan bántalmazta őt volt párja. A férfi féltékenységből bántotta Bernadettet: eltörte az orrát, kitépte a haját, és szinte az egész testét összezúzta.

Forrás: Shutterstock

Az egykori ketrecharcos bajnok, Dietz Guszti az egyik Bernadettről szóló cikk alá kommentelt, és a növerő katona tudtára adta, hogy szívesen megküzdene vele szervezett szervezett körülmények között a ringben. -szúrta ki elsőként a Ripost.

„Ha verekedhetnéke volna még, én nagyon szívesen felajánlkozom! Csak a TB kártyáját semmi estre se hagyja otthon! Gyanítom, egy hangosat sem merne köhinteni a teremben ez a nyomorult, pedig mit nem adnék azért, ha egy kicsit megfoghatnám..."

Dietz Gusztáv aztán elmondta, hogy amit írt, komolyan is gondolta.

Forrás: FEM3

"Igen, abszolút értelmezhető ez úgy, hogy ledobtam elé a kesztyűt, bár biztos vagyok benne, hogy egy sportszerű küzdelemre zsigerből nemet mond ez az emberszerű képződmény. Egy ilyen alak apróra összehúzza magát, ha férfival találja magát szemben. Egyszerűen ilyen a természete... Mindenesetre az ajánlatom áll! Ha megkeres, bármikor elviszem az edzőterembe és megmutathatja. mire képes, ha nem egy nő áll vele szemben!" – szögezte le a lapnak az egykori ketrecharcos bajnok.