Tóth Gabi ágyban fekve, fedetlenül mutatta meg terhes pocakját - Fotó

Tóth Gabi anyaság pocak szülés babavárás anyaszerep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Tóth Gabi az elmúlt hónapok alatt nem posztolta agyon az Instagramját pocakos képekkel, a terhessége vége felé megőrökít egyet-egyet.

A Blikk úgy tudja, hogy Tóth Gabi a karácsonyi ünnepek tájékára volt kiírva, ám az orvosa jelezte neki, ha nem is két hét múlva, de a szülés korábban is megindulhat. Az énekesnő ezért is döntött úgy, hogy az utolsó heteket pihenésel tölti, a Sztárban sztár leszek! zsűriszékében pedig nővére, Tóth Vera váltotta.

Gabi most fedetlenül, póló nélkül mutatta meg a terhespocakját. Az Instagramon megosztott fotóról annyit írt, hogy neki is jó lesz később visszanézni majd.

"Amúgy jól vagyok/vagyunk! Fáj a hátam, derekam, sehogy sem kényelmes, aztán mire megtalálom a jó pozíciót addigra mennem kell pisilni megint...ezzel jár! Nehéz már a súly! Hihetetlen élmény minden nehézségével!

Ez a mi csodánk hölgyeim és uraim is!! Ja amúgy van rajtam naci! Nem is olyan rövid.. csak már megeszi a pocakom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.