Hofi Ildikó elhagyta férjét, hogy Hofi Gézával lehessen

özvegy őszinteség Hofi Ildikó Hofi Géza humorista kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják, de Hofi Ildikó férjnél volt, amikor egy szerencsés téves kapcsolás összehozta Hofi Gézával. Az özvegy erről, és közös életükről is mesélt a HOT!-nak. 

Hofi Ildikó a mai napig szerelmes férjébe, akitől még a halál sem tudta elválasztani. Mikor Géza és ő megismerkedtek, Ildikó még férjnél volt.

"A házasságom már a végét járta. És nem szégyellem, hogy amikor Géza még aznap estére meghívott a színházba, én kezdeményeztem, én mondtam, hogy fogja meg a kezem, sőt azt is, hogy üljön le mellém, és nézzük együtt az előadást."

Az asszonyt lenyűgözte Hofi humora, személyisége, és bár a humorista 20 évvel idősebb volt szerelménél, próbált Ildikóhoz fiatalodni. Az asszony azt is elmesélte, hogyan fogadták szülei Gézát, és mit szóltak a korkülönbséghez.

1974 - Hofi Géza humorista és Koós János Forrás: Fortepan/SZALAY ZOLTÁN

"Édesapám 1932-ben született, Géza 1936-ban - sokáig nem mertem bemutatni a páromat. Géza addig noszogatott, míg hazatelefonáltam, hogy megyek látogatóba, viszek magammal valakit... Egymás nyakába borultak, attól kezdve imádták egymást."

Géza és Ildikó hét évig voltak együtt, de csak két évig éltek házasságban. De vajon hogy éltek, amikor csak ketten voltak?

Forrás: hofi.hu

"Nekem mindenben segített, a húsleveshez nagy örömmel vagdalta a zöldséget. Ha elmentünk otthonról, idegen helyen feszélyezve érezte magát...Fejben írta a jeleneteit, nem jegyezte le a poénjait. Csodálatos ember volt!"

Bár Ildikó szívesen szült volna a humoristának egy fiút, Géza mindig azt mondta, hogy az ember vagy apa vagy Hofi, így ketten maradtak. Az özvegy a humorista halála óta is közös lakásukban él, és nem akar új lakásba költözni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.