4 és fél éves lett Miklósa Erika örökbefogadott lánya, Bibi

Fotó: Polyák Attila - Origo -
örökbe fogadás kislány család Miklósa Erika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miklósa Erika őszintén vallott örökbefogadott lányával való kapcsolatáról.

Négy és fél éves Miklósa Erika örökbefogadott lánya. Anya és gyermeke között nagyon szoros a kapcsolat, nincsenek titkok közöttük, az operaénekesnő a kezdetektől fogva tudatosította Bibiben, hogy ő nem a vér szerinti édesanyja. A kislányt azonban mindez nem érdekli, határtalanul szereti szüleit.

Egyik nap nem hagyta, hogy befejezzem a mondatot. Kijelentette: 'Anya, hagyd ezt abba, nem így van. Én fogadtalak örökbe titeket, és én foglak örökké szeretni benneteket.' Ez rettenetesen meghatott, könnyek szöktek a szemembe. Visszakérdeztem: 'Tudod, hogy ez mit jelent?' És már felelt is: 'Azt anya, hogy mindig...' Ez is jelzi számomra, mennyire rohan az idő, hiszen Bibi nemcsak érzi, de érti már, mit jelent ez az állapot. Természetesen kezeli a helyzetet, és most már felfogja, milyen kötődéssel, bizalommal jár, és hogy egy életre szól. Tisztában van azzal is, hogy milyen erős szövetség ez közöttünk. Tudom, és meg is tapasztaltam, hogy egyáltalán nem számít egy szülő-gyermek viszonyban, van-e vér szerinti kapcsolat" – mesélte Miklósa Erika a Story magazinnak, aki hozzátette azt is, nemrég visszaköltöztek a Velencei-tó partjára, és Bibi nagyon jól kijön óvodás társaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.