Így karácsonyozik idén az egyedülálló anya, Vasvári Vivien

Forrás: instagram.com/vasvarivivien -
karácsony Vasvári Vivien gyerekek ünnep egyedülálló anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Luxusfeleség, az épp válófélben lévő Vasvári Vivien imádja a karácsonyi időszakot, és egyedülálló anyaként is megtesz mindent azért, hogy két gyermekének felhőtlen ünnepet varázsoljon.

A modellt a Blikk kérdezte.

Vasvári Vivien: "Ez lesz az első karácsonyunk hármasban" Forrás: instagram.com/vasvarivivien

Hogyan várták a Mikulást?

"Amikor én voltam gyerek, akkor a testvéremmel együtt kitettük a csizmánkat, és vártuk az ajándékot. Anyukaként már más hagyományt követek, ugyanis minden évben a Mikulás jön hozzánk. Ariana nagyon szereti, Edward viszont még fél tőle. Persze amikor meglátta az ajándékokat, akkor oda mert menni, és lassan fel is oldódott."

Hármasban lesznek karácsonykor?

"Igen, ez lesz az első karácsonyunk hármasban. Még nem tudom pontosan, hogy mi lesz a menetrend. Szerintem jön majd anyukám, de az is lehet, hogy mi megyünk egy barátunkhoz. Nagyon szeretem az ünnepet és a sütés-főzést, kacsacomb lesz a menü, imádom! A gyerekek persze a fát és az ajándékot várják, mesés időszak ez minden évben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.