Hódi Pamela szerződéssel engedte el Amerikába Berki Krisztiánnal közös lányukat

Forrás: Instagram/hodipamela_official, Instagram/berkimazsi -
Hódi Pamela Berki Mazsi szerződés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián feleségével és kislányával Amerikában tölti a karácsonyt. Bár Hódi Pamela nehezen ment bele az utazásba, végül mégis elengedte a kislányt.

Berki Mazsi egy interjúban elárulta, hogy Hódi Pamela kétszer is nemet mondott arra, hogy Natit magukkal vigyék Amerikába. Pamelának komoly fenntartásai voltak az utazással kapcsolatban és az édesanya nagyon sajnálta volna, ha egy szem lánya nélküle karácsonyozik, végül szerződsében foglalt feltételek mellett beadta a derekát.

Hódi Pamela és Mazsi Forrás: Instagram/hodipamela_official, Instagram/berkimazsi

„Nem volt könnyű döntés, hogy végül elengedtem Natit Amerikába. Az eszem és a szívem harcoltak egymással, hiszen tudom, hogy a lányunk rengeteg élménnyel gazdagodhat egy ilyen utazás során, de természetesen fájt arra gondolni, hogy nem lesz mellettem szenteste. Végül megkérdeztem őt, és mivel nagyon szeretett volna menni, elengedtem. Persze minden részletet gondosan átbeszéltünk és megállapodtunk abban, hogy bár Krisztiánék tovább maradnak, Natit 29-én hazahozza. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Krisztián korábban kétszer is belement abba, hogy Nati születésnapján elutazzon velem külföldre, szóval így fair..." - mesélte a Ripostnak Pamela.

„Én egyeztettem Pamelával attól a pillanattól kezdve, hogy felvetődött bennünk az amerikai karácsonyozás ötlete. Pamela eleinte nem volt elragadtatva az ötlettől és többször is határozottan nemet mondott, mert nem szerette volna, hogy Nati a húgommal utazzon vissza Magyarországra 29-én. Igaz, hogy a húgom 17 éves, de teljesen egyedül bejárta Afrikát, ráadásul nagyon szeretik egymást Natival, így teljes biztonságban haza tudtak volna jönni, de elfogadtuk az aggályait. (...) Mindezt egyébként szerződésben rögzítették, ami egy kicsit különös szájízt ad a karácsonyi pihenésnek" - mondta el Mazsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.