Így készül Demcsák Zsuzsa és Krishan a karácsonyra

Forrás: TV2 -
karácsony Demcsák Zsuzsa ünnep család Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa és kedvese, Krishan már javában készül az ünnepekre.

Bár Krishan hazájában, Indiában a karácsonyt kevésbé ünneplik, az ünnepi készülődés mégis átragadt rá kedvese Demcsák Zsuzsa révén. A csinos tévés már egy hónappal korábban karácsonyi hangulatba került, és már azt is tudja, mi lesz otthon a menü. A Blikknek elárulta, élete egyik legboldogabb ünnepére készül, végre együtt ünnepelhet az egész család.

Nálunk ilyenkor minden nap van valami karácsonyi finomság, sokat sütök, hat tepsi habcsók például egy este alatt simán elfogy. A lányom, Tamara készült karácsonyi dallistával, hetek óta ez szól esténként, hangolódunk. Bevallom, az egész lakást tényleg csak egy hajszál választja el a karácsonyi giccstől, de én ezt így szeretem. (...) Szeretem, ahogy Krishan főz, de arra semmi esély nincs, hogy a halászlé vagy a töltött káposzta kimaradjon az ünnepből. Igaz, már most azt hangoztatja, hogy az ünnep után visszatér a húsmentes élethez, amiről a Magyarországra költözés után mondott le, mert annyira ízlettek neki az itteni ételek. A gyerekek természetesen találnak majd meglepetést a fa alatt, de nekem Krishan a karácsonyi ajándékom, az, hogy együtt lehetünk."

Demcsák Zsuzsa és Krishan Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.