Mivel Sebestyén Balázs épp a szabadságát tölti, minden reggel más-más sztárvendég veszi át a helyét a Rádió 1 Balázsék című műsorában: ma reggel Rákóczi Feri és Vadon Jani Tatár Csillával egészült ki.

A várandós műsorvezető nagyon örült a felkérésnek, és alig várta, hogy rádiósként is kipróbálhassa magát.

A sztármami sportfelszereléssel érkezett a stúdióba, Vadon Janiék pedig rögtön meglovagolták ezt a témát, és megkérdezték, hogy áll a terhesség alatti sporttal.

"Nem azért csinálom, hogy ne legyen akkora a fenekem, mint most, hanem mert állítólag ez jó a babának..."

Miután Jani és Feri megosztották Csillával - és persze a hallgatókkal - gyermekeik születésének részleteit, a műsorvezetőnőre terelődött a szó, aki elmesélte Milán születésének részleteit.

"Az első szülésnél végig ott volt a Balázs... Most szerettem volna egy időpontot programozott császárra, de az orvosom rábeszélt, hogy szerinte érdemes lenne nekifutni mégegyszer a természetes szülésnek...ezért újra nekifutunk"

Miután alaposan kivesézték a szüléssel kapcsolatos dolgokat, Csilla óriási titkot árult el a férjéről.

"...Balázs most köt esténként. Ez a legszexibb dolog, amit én valaha láttam a világon. Ő az első férfi az életemben, aki volt katona, tud főzni, és a nagymamája megtanította kötni...Balázsnak elég stresszes munkája van, reggelente elmegy, fut egyet, hogy levezesse a feszkót, esténként pedig könyvolvasás helyet köt...Kötött már egy kis pulcsit a születendő gyermekünknek is...írtó szexi..."

-áradozott a műsorvezetőnő, aki le sem tagadhatja, mennyire odáig van férjéért.