Ezért a dögös magyar fitneszmodellért rajong egész Ausztria

Bécs fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lengl Linda hat éve él külföldön, és ez alatt az idő alatt elképesztő karriert futott be Ausztriában. Ahogy minden kezdet, ez sem volt könnyű, de most sikert sikerre halmoz a fiatal nő. 

„A barátnőm vitt ki autóval Bécsbe, egyetlen bőrönd volt nálam. Amikor megérkeztünk és kiszálltam a kocsiból, két órát zokogtunk, nehéz volt az elválás, de ő hazament, én maradtam"- árulta el a Ripostnak Linda.

„Itt csak egy-másfél hónapig maradtam, közben folyamatosan kerestem új lakást, és persze munkát. Szerencsére tudtam németül, így ez megkönnyítette a dolgom. Az első munkám egy kalandparkban volt, segítő, úgynevezett guide voltam egy hónapig, majd egy fitneszteremben kezdtem el dolgozni. Az egy kemény időszak volt! Nyolc órát dolgoztam, utána rengeteget tanultam és közben folyamatosan lakást kerestem"- mesélte tovább.

Lindának nem is kellett sokáig várnia a sikerre, hiszen alig egy évvel a kiköltözése után bronzérmes lett egy nemzetközi fitneszmodell bajnokságon. 2015-ben megnyerte a német bajnokságot, majd sorra jöttek a győzelmek, és ma már reklámfilmben szerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.