Gyereket nevel, autót vezet, fogócskázik a négy végtag hiánnyal élő férfi

motiváció végtag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Hudson-Peralta végtagok nélkül született, az orvosok azt mondták a szüleiknek, megértik, ha úgy döntenek, nem viszik haza a kisfiút. Ők azonban nem is gondoltak erre, és a kezdetektől minél nagyobb önállóságra nevelték. A ma 40 éves férfi boldog házasságban él, gyerekei is születtek.

Ryan 20 évvel ezelőtt ismerkedett meg a feleségével, kétgyerekük született. A programozóként dolgozó férfi csodásan bánik a gyerekekkel, az ellátásukból is kiveszi a részét és végtaghiánya ellenére tökéletesen elboldogul a mindennapokban: autót vezet, fogócskázik, építőkockákból épít.

Néhány évvel ezelőtt egy barátja arra kérte, hogy látogassa meg egy ismerősét, akiknél végtaghiányos gyerekek születtek. Ryan természetesen nem mondott nemet, sőt azóta a két pici sorstárs életében kulcsszerepet tölt be, saját életén keresztül mutatja nap mint nap, hogy így is lehet teljes életet élni.

Ryan itt nem állt meg, felnőtteknek is tart motivációs előadásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.