A sármos színész 2017-ben nyilatkozott először alkoholizmusáról.

„Szerettem volna, ha a gyerekeim megtanulják, nem szégyen segítséget kérni. És hogy mindenki kaphat segítséget, csak az első lépéseket nehéz megtenni. Szerencsés vagyok, hogy a családom és a barátaim szeretnek, valamint hogy egy olyan csodálatos társam van, mint Jen, aki támogatott és vigyázott a gyerekeinkre, amíg nekem magamon kellett dolgozni" - fogalmazott korábban a híresség.

Benn Affleck és lánya, Violet.Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com

Bár Ben 3 évvel ezelőtt terápiára is járt, mindig visszaesett, és az alkohol győzedelmeskedett fölötte

"A kényszeres embereknek – én is ilyen vagyok – állandó, alapvető kellemetlenségérzetük van, amely elől megpróbálnak elmenekülni. Megpróbálod evéssel, ivással, szexszel, szerencsejátékkal vagy vásárlással jobb kedvre deríteni magad, de ez csak ront az életeden. Aztán egyre többet teszel annak érdekében, hogy ez a kellemetlenség megszűnjön. Akkor kezdődik az igazi fájdalom. Ördögi körré válik, amit nem tudsz megtörni. Legalábbis, ez történt velem" - mondta a New York Timesnak a sztár.

Megviselte az elvonókúra Ben AfflecketForrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com

Volt feleségével, Jennifer Garnerrel 2015-2016 tájékán romlott meg a viszonya. 2018-as visszaesését aztán számos fotó bizonyította.

"Bárcsak ne történt volna meg. Nagyon bánom, hogy fent van a neten, mert a gyerekeim is látják. Jen és én mindent megtettünk, hogy foglalkozzunk ezzel, és őszinték legyünk"- fogalmazott a 47 éves színész.

Az interjúban nem titkolta, hogy édesapja is gyakran a pohár fenekére nézett, és több alkoholfüggő és mentális beteg is van a családjában.

"Ez az örökség nagyon erős, és nehéz kitörni belőle""Hosszú időbe telt nekem, hogy magamnak is bevalljam, mélyen, kétségek nélkül, hogy alkoholista vagyok. Hogy a következő ital is ugyanolyan lesz, mint a többi" - tette hozzá Affleck, aki mostanában társkeresőn próbál ismerkedni. -írja a femcafe.

Forrás: Backgrid