Sütő Enikő választ kapott arra, hogy miért nem született gyereke

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Karma Sütő Enikő spiritualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütő Enikő őszintén beszélt spirituális gondolatairól.

Az ex-modellt sokáig gyötörte az a gondolat miért nem született gyermeke, azonban mostanra vigaszra lelt. Szepes Mária könyve segített neki, majd egy személyes találkozó. A személyes találkozót nem volt könnyű összehozniuk, ugyanis Enikőt folyamatosan várakoztatta az írónő. Egy sorsszerű eset kellett ahhoz, hogy létrejöjjön a találkozó.

„Egy nap a polcról szabályosan a fejemre esett a híres Smaragdtábla című könyve, amit égi jelnek vettem. Mária megtudta mi történt és azonnal hívatott magához. Így találkoztam vele aztán. Csodálatos jelenség volt, maga a megtestesült nőiesség. Beszélgettünk, kaptam tőle ajándékba egy legyezőt, és valamit, ami még fontosabb volt. választ arra, miért nem született gyermekem. Hogy miért? Az maradjon az én titkom"

-mesélte a Best Magazinnak.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Enikő kislány kora óta hisz a spiritualitásban és szerinte minden tettünknek következménye van. Meggyőződése, hogy mostani életünkben nem értünk, az valószínűleg az előző életünkből hozott karmikus örökségünk.

Egyszer ellátogatott egy indiai mesterek által Magyarországon tartott pálmalevél-felolvasásra, ahol megtudhatta a jövőjét.

„Boldogan nyugtáztam, hogy jó úton járok. Azt is elárulták mikor fogok meghalni. Még van időm, pedig olykor magam mögött hagynám ezt a bölcstelen földi létet"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.