Majka is megszólalt a koronavírus kapcsán

Forrás: Instagram/majesz187 -
karantén Majka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a közösségi oldalán kérte meg rajongóit, hogy maradjanak otthon, ha tehetik.

A rapper is kifejtette véleményét a koronavírus-vészhelyzet kapcsán. A karantén fontossága mellett az orvoshiányra hívja fel a figyelmünket a sztár, és arra kér mindenkit, hogy csak akkor menjenek doktorhoz, ha tényleg szükséges.

Majka is kifejtette véleményét a koronavírus-vészhelyzet kapcsán Forrás: Instagram/majesz187

"Hölgyek és Urak!
Nincs megoldás a vírus eltüntetésére, de arra van,hogy ne egyszerre legyen beteg mindenki.
Ha nem figyelünk oda,akkor a kis dolgokból is óriási baj lehet. És most nem a koronavirusra gondolok, hanem a rutin, de életmentő műtétekre. Ha minden orvos beteg, vagy dolgozik, vagy teljesen kimerült, ki fogja megműteni a gyerekeinket egy egyszerű vakbélgyulladás esetén? Ha elesik és megvágja magát, ki lesz aki összevarja a sebet? Az egyszerű dolgok amiket megszoktunk, hogy pillanatok alatt megcsinálnak ,most végzetesek is lehetnek! Vegyük ezt komolyan. Ne most menj el orvoshoz, csak abban az esetben,ha igazán szükség van rá. És ne menj sehova,ha csak nem elkerülhetetlen. Ha egy mód van rá pls
MARADJ OTTHON!!!" - írta Majka a Facebook oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.