Így indíthatsz videóhívást akár az egész családdal

karantén videóhívás család koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karantén idején sok alkalmazás segíthet abban, hogy kapcsolatban tudj maradni az egész családdal. Cikkünkben egy hasznos útmutatót olvashatsz ezzel kapcsolatban.

Ha Iphone, Ipad vagy Mac számítógéped van, a legjobb választás a Facetime nevű applikáció, amiről egyszerűen tudsz videóhívást indítani. Ennek az egyetlen hátránya, hogy csak szintén Iphone, Ipad vagy Mac számítógéppel rendelkező családtagok tudják fogadni a hívásodat.

Ha a telefonodat OnePlus, Google, Honor, Huawei, LG, Samsung vagy a Sony gyártotta, akkor Androidos telefonról beszélünk. Ebben az esetben sokkal több opció van videóhívás tekintetében. A legnépszerűbb alkalmazások, amelyekről videóhívást indíthatsz, az a WhatsUp, Facebook messenger, Viber és a Zoom. Ezeket a hívásokat az Iphone, Ipad vagy Macbook-al rendelkező családtagok is tudják majd fogadni.

Forrás: Apple

Maradjatok kapcsolatban, és vigyázzatok egymásra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.