Letartóztattak egy nőt, aki meg volt róla győződve, hogy gyermekei zombik

Forrás: Rexburg Police Department -
szekta gyilkosság FBI zombi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr ügyben folytat nyomozást az FBI az Egyesült Államokban: lecsukták azt az anyát, aki zombinak hitte a gyerekeit. A rendőrségnek gyanús volt az asszony viselkedése.

Lorri Vallow-ról több rejtélyes történet is terjeng Idaho városában. Az egyik az, hogy szekta hívő volt és tagja volt egy olyan csoportnak, ahol szentül hitték a 2020-as világvégét. Az asszony állítása szerint ő maga fog tevékenyen részt venni a júliusra tervezett világvégében, sőt Jézus második eljövetele is be fog következni és ebben senki nem állíthatja meg. Akár a férjét is megölné a „szent ügy" érdekében, ha az megpróbálna megakadályozni őt.

Lorri Vallow Forrás: Rexburg Police Department

A kétgyermekes édesanyának azonban volt még egy furcsa gondolata, úgy vélte, a körülötte lévő emberek mind zombik, logikája alapján pedig ebbe gyerekei is beletartoztak. A történet innnentől lesz igazán érdekes, ugyanis a nő gyermeki eltűntek.
A 17 éves Tylee Ryan-et és a 7 éves Joshua „JJ" Vallow-ot szeptember óta nem találják. Normál esetben egy anya segítene a rendőröknek a keresésben, Lorinak azonban esze ágában sincs.

Szerinte gyermekei nem eltűntek, csupán a lelkük kényszerült távozásra, a testüket pedig valami idegen szállta meg – írja a CrimeOnline.

A rendőrökben ezek alapján erősen él a gyanú, hogy egy kegyetlen gyilkossági üggyel van dolguk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.