Hódi Pamela képe kiverte a biztosítékot: "Olyan vagy, mint egy viaszbáb"

retusálás Hódi Pamela bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela megosztott egy fotót Instagram-oldalán, ami egy kampányhoz készült. A rajongói egy részének egyáltalán nem tetszik a kép, mert szerintük túlságosan retusált a felvétel. 

Hódi Pamela egy bikinimárka arcaként közzétette egyik kedvenc képét a kampány során készült felvételekből. A rajongó között azonban nem aratott osztatlan sikert a fotó, sokak szerint túlságosan is szerkesztett a kép.

  • "Szép, de sajnos ez messze áll a valóságtól, és sajnos a fiatalok látják és ők is ilyenek akarnak lenni."
  • "Pami! Az arcod tele van anyajegyekkel alapból. Miért kell retusálni ennyire egy képet!? Te úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy. Retusálás nélkül és természetesen!"
  • "Mennyire nem te vagy ezzel az erős sminkkel!"
  • "Kampányfotózás...... a bikini nem látszik, te meg megint olyan vagy mint egy viaszbáb......
  • Minek ez??" - írták a kommentelők. Természetesen Pamela megvédte magát, ahogy sok rajongója is a védelmére kelt.

Lányok a magazinok és a kampány fotók a világ minden táján retusáltak. Lépjünk már ezen túl."

- írta az egyik kommentelő. Pami pedig felhívta mindenki figyelmét arra, hogy az oldalán rengetegszer mutatja meg arcát smink nélkül, és arányaiban sokkal kevesebb a retusált fotó a feltöltött felvételei között, így arról nincs szó, hogy ne mutatná meg, milyen is ő valójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.