Ezt írta Harry a felesége apjának, mikor kitört a paparazzi botrány

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
Harry Thomas Markle Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napvilágra kerültek azok a bizonyos üzenetek, amiket Harryék a paparazzis balhé kapcsán küldtek Meghan apjának. 

Harry és Meghan két évvel ezelőtti esküvője előtt történt egy eset, ami óriási botrány okozott Meghan és az édesapja között. Kiderült, hogy a férfi lesifotósokkal üzletelt, hogy egy-egy fotó készítéséért pénzt kaphasson.

Persze Meghan ezen teljesen kiborult, olyannyira, hogy saját édesapja végül nem lehetett ott az esküvőjén. Thomas hiába próbálta megmagyarázni, hogy miért volt szüksége arra az összegre, az egykori színésznő hajthatatlan volt.

Most pedig napvilágra kerültek azok az üzenetek, amiket Harry küldött az apósának. Ezeket olvasva nem tudni, Thomas miért is nem reagált. Talán megsértődött, amiért nem lehetett ott a lánya nagy napján.

AFP

"Szia Tom, Harry vagyok. Fel kell most hívjalak, ezért kérlek, vedd fel a telefont." - de az első próbálkozás nem volt sikeres.

"Tom, ismét Harry vagyok. Muszáj lenne beszélnünk. Nem baj, ha nem kérsz bocsánatot, tudjuk és értjük, hogy mit miért tettél. De hidd el, a média és a nyilvánosság csak még jobban el fog szúrni mindent. Ha szereted Meget, és rendbe szeretnéd hozni a dolgokat, akkor kérlek, vedd fel a telefont. Csörgess meg, hidd el, nem haragszunk." - meglepő módon az após még erre sem válaszolt.

Viszont az esküvő után első dolga volt, hogy felkeressen egy médiumot, ahol megszellőztetheti az üzeneteket, amiket Harrytől kapott. Meghan a hír hallattán szintén mobilt ragadott:

"Próbáltalak elérni a hétvégén, de nem vetted fel, és az üzeneteinkre sem válaszolsz. Aggódunk az egészséged miatt - és a biztonságod miatt is. Szeretnénk gondoskodni rólad, törődni veled, de ez nem fog menni, ha nem válaszolsz. Szükséged van valamire? Sajnáljuk, hogy a kórházban vagy, de beszéljünk. Melyikben vagy?" - írta meg a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.